Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

FYSIO 2000 avoimet työpaikat

Hae mukaan monipuoliseen työyhteisöömme!

FYSIO 2000:n visio on olla yritys, joka antaa henkilöstölle mahdollisuuden kehittyä omien tavoitteiden ja kiinnostuksen mukaan. Moniammatillinen työote mahdollistaa ammatillista vuoropuhelua ja takaa asiakkaan kokonaisvaltaisen huomioimisen. Yrityksen kasvu luo edellytyksiä uralla etenemiseen sekä mahdollistaa pysymisen alan kehityksen kärjessä. FYSIO 2000 missio on lisätä terveyttä ja aktiivisuutta sekä työ- ja toimintakykyä asiakkaittemme elämään.

Alta löydät tämän hetken avoimet työpaikkamme.

Toimintaterapeutti

FYSIO 2000 Oy hakee kehittyvään ja iloiseen työyhteisöön TOIMINTATERAPEUTTIA.

Tarjoamme Sinulle moniammatillisen työyhteisön, joka koostuu fysioterapeuteista, osteopaatista, sosionomista sekä toimintaterapeuteista. Säännölliset palaverit ja työnohjaukset tukevat laadukasta työskentelyä. Tarjoamme työntekijöille myös lisäkoulutusmahdollisuuksia.

Työ koostuu pääosin lasten terapian toteutuksesta, mutta työhön kuuluu myös aikuisten asiakkaiden toimintaterapiaa. Työtä toteutetaan FYSIO 2000 toimitiloissa ja mm. koulu-, päiväkoti- sekä kotikäynneillä.

Mielenkiinnon mukaan on mahdollisuus päästä toteuttamaan myös eläin- ja luontoavusteista toimintaterapiaa työssään. Eläinavusteista toimintaterapiaa toteutetaan hevosten, kissojen, koirien ja pupujen kanssa.

Työ vaatii oman auton käytön.

Lisätiedustelut:
Tuija Tuuri
p. 050 5339 334
tuija.tuuri(a)fysio2000.fi