TARKISTA LÄHTÖTILANNE!

Kehonkoostumusmittaus
19 €

Mittauksella selvität lähtötilanteesi ja voit löytää siitä motivaatiota elämäntapamuutokseen. Raportin tulokset antavat selkeän mittarin kehityksen seuraamiseen. Muuttuuko rasvaprosentti liikuntaa lisäämällä?

(norm 25 €)

Ajanvaraus

Kehon katsastus
49 €

Liikkuvatko nivelet ja toimiiko jousitus? Onko runko vääntynyt mutkalle? Kuten auton katsastuksessa testataan nivelet ja jousitus, on sama tarkastus hyvä tehdä ajoittain myös omalle keholle, etteivät mahdolliset ongelmakohdat pääse yllättämään.

(norm. 59 €)

Kehon katsastus

TAKAISIN SALILLE!

Harjoitusohjelma kuntosalille
59 €

Varmista tuloksellinen treeni päivitetyllä ohjelmalla! Kuntosaliharjoittelusta saat enemmän irti, kun ohjelma on räätälöity omiin tarpeisiisi sopivaksi.

60 min (norm. 85 €)

Ajanvaraus

Fysio PT -paketti
189 €

Fysioterapian ja henkilökohtaisen valmennuksen yhdistelmä! FYSIO PT sopii aloittelijoille ja aktiiviurheilijoille, tavoitteena on kivuton treenaaminen, vaikka taustalla olisi fyysisiä ongelmia. Fysioterapeutin tekemällä ohjelmalla treenaaminen on turvallista ja tuloksellista.

3 x 50 min (norm. 210 €)

Fysio PT

MUISTA LIHASHUOLTO!

Hieronta 39 €

Hierontaa ammattilaisten käsissä! Meillä hierontaa tarjoavat Fysioterapeutit ja osteopaatit. Niskat jumissa? Penikkatauti säärissä? Selkä ei liiku? Ammattilaisen tekemällä hieronnalla saat luotettavasti apua.

45 min (norm. 49 €)

Ajanvaraus