Nuorten SM-kultaa voittanut Rami Kankaanpää tavoittelee uusia ennätyksiä

Nuorten SM-kultaa voittanut
Rami Kankaanpää tavoittelee uusia ennätyksiä

Sponsoriurheilijamme, 20-vuotias kiekonheittäjä Rami Kankaanpää Ilmajoelta heitti viime kesänä uudeksi ennätyksekseen 53,09 m ja nappasi alle 23-vuotiaiden suomenmestaruuden. Kalevan kisoissa Rami sijoittui neljänneksi, edelle heitti muun muassa arvokisamitaleitakin voittanut Frantz Kruger.

“Yksi viime kesän tähtihetkistä oli myös se, kun pääsin aikuisten Suomi-Ruotsi-maaotteluun. Siellä vastassa olivat tuoreet Tokion 2020 olympiakultamitalisti Daniel Ståhl ja hopeamitalisti Simon Pettersson.”

Ennätyksen parantaminen onnistuu vain ehjänä

”Ensi kesän tavoitteena on ensisijaisesti pysyä ehjänä. Tulostavoite on saada ennätys hilattua lähemmäs 60 metriä. Kauden pääkilpailut ovat nuorten PM- ja SM-kisat sekä Kalevan kisat, joissa tavoitteena ovat ne kirkkaimmat mitalit. Syksyllä on vielä Suomi-Ruotsi-maaottelu, joka uusitulla olympiastadionilla tulisi olemaan huikea kokemus!

Treenien koventuessa ja raudan noustessa enemmän, palautuminenkin kestää nykyään kauemmin. Erityisesti jalkapainoitteisista punttitreeneistä palautuminen ottaa enemmän aikaa. Sain viime viikoksi kokeiluun FYSIO 2000:lta Recovery Air -palautumislahkeet. Minulla ei ole niistä muuta kuin positiivisia kokemuksia. Viime viikon jokaisen treenin pääsin aloittamaan paremmin palautuneena kuin pitkään aikaan. Aion jatkossakin käyttää Recovery Air -lahkeita palautumiseni tukena.

FYSIO 2000 toivoo Ramille ehjää kautta vuodelle 2022!