Eläinfysioterapia

Apua myös eläimille

Eläinfysioterapian tavoite on eläimen liikkumis- ja toimintakyvyn ylläpitäminen. Eläinfysioterapiaa annetaan hevosten ohella myös muille eläimille.

Terapiassa seurataan eläimen liikkumista, haastatellaan ratsastajaa/ajajaa/omistajaa, tutkitaan käsin, hoidetaan, sekä annetaan mahdolliset jatkohoito-ohjeet. Käytännön työkaluina ovat käsin tehty hieronta, mobilisointi, venytykset, liikehoidot sekä kipusähköhoito.

Fysio 2000:lla on käytössään myös Shockwave -laite, jolla hoitoja voidaan antaa myös hevosille tai muille eläimille

Shockwave -paineaaltohoito sopii hevosille, jotka kärsivät kroonisista jänne- ja lihasvammoista, akuuteista jännevaurioista, lihasrevähtymistä ja -venähdyksistä. Käytännössä suurin osa hevosista sietää koneen tuoman naputtavan äänen sekä lihasta/jännettä muokkaavan käsittelyn. Mikäli hevonen on arka äänille voi korvat sulkea palloilla tai hupulla. Tarvittaessa voidaan turvautua myös suun kautta annettavaan rauhoituspastaan.

Pyydä tarjous:

Sähköpostilla sirpa.harju@fysio2000.fi

__________________

HUOM! Yleensä ensimmäisellä hoitokerralla hevonen tutkitaan, tehdään kevyt hieronta sekä hoidetaan Shockwavella sille soveltuvat kohteet. Seuraavilla Shockwave hoitokerroilla yleisimmin riittää noin 30 min hoitoaika.

Mainitse tarjouspyynnössä, mikäli tallissa useampi hoidettava hevonen.

Kiinnostuitko eläinfysioterapiasta?

Ota yhteyttä niin katsomme oikean ratkaisun teidän tarpeisiinne.