Ennaltaehkäisevä työhyvinvointi

Työhyvinvointi on kokonaisuus, jonka muodostavat työ ja sen mielekkyys, terveys, turvallisuus ja hyvinvointi.
Työhyvinvointi vaikuttaa muun muassa työssä jaksamiseen. Hyvinvoinnin kasvaessa työn tuottavuus ja työhön sitoutuminen kasvaa ja sairauspoissaolojen määrä laskee.
Että työntekijä voi hyvin ja jaksaa paremmin, ennaltaehkäisevällä työhyvinvoinnilla on suuri merkitys.
Kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseksi tarvitaan yksilöllisiä toimenpiteitä ja suunnitelmia. Ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joihin juuri Motiva matalankynnyksen työhyvinvointivalmennus FYSIO 2000 toteuttamana vastaa. Moniammatillinen fysioterapeuttien tiimi on erinomainen ratkaisu mm. TULE -vaivoista kärsivälle työntekijälle.
Motivassa lepo ja palautuminen päivän työn aihettuamasta stressitekijöistä, liikunta sekä oikeanlainen ja riittävä ravinto ovat avain asemassa ja hyvinvoinnin keskiössä työhyvinvointivalmennuksessa

 

Hyvinvointikumppani

FYSIO 2000 on nykyaikainen hyvinvoinnin keskus, jossa yhdistyvät laaja-alainen osaaminen ja intohimo fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Meillä et jää tavoitteidesi kanssa yksin. Yhdessä selvitämme lähtökohdat, määrittelemme maalin ja valitsemme oikeat ihmiset kumppaniksi matkallesi kohti hyvää oloa.

Sinua varten

FYSIO 2000 tarjoaa ihmisen kokoisia palveluita hyvinvointiin. Meillä on helppo olla, turvallista aloittaa ja tuloksellista treenata.

Henkilökohtaisen palvelumme kantavana ajatuksena on auttaa sinua elämisen riemuun, hyvinvointiin ja elämänhallintaan.