FYSIO kauppa

Tervetuloa FYSIO Kaupan -kivijalkamyymälään

Asiantuntevaa ammattilaisen opastusta, laadukkaiden tuotteiden valikoima

Kaikki FYSIO Kaupan tuotteen saatavilla joka toimipisteeltä

Isoin kivijalkamyymälämme sijaitsee Seinäjoen keskustassa (os. Keskuskatu 17)
Tuote valikoimastamme löydät laadukkaita pienapuvälineitä, tukisukkia, treenivälineitä, urheiluteippiä ja paljon muuta.

Osa tuotteista löytyy myös verkkokaupastamme, lue lisää Urheiluteippi.fi >>>

Lisäksi olemme jälleen myyjänä mm. MediTeam Shop, Tempur, HighRoller, McKencie, DonJo, Gutzy, Score, Spol, Cool-X

Tule tutustumaan!

Työergonomiaa FYSIO Kaupasta

Seinäjoen keskustan kivijalkamyymälässä esillä hyvä valikoima työergonomian apuvälineitä. Rannetuet, hiiret, satulatuolit, sekä sähköpöytä muistipaikoilla. Lisäksi meiltä löytyy kaasujousella toimiva korkeussäädettävä pöytä, joka sopii pieneenkin tilaan.

Tukisukat

FYSIO Kaupan valikoimasta löydät laadukkaat NabraRehabin Sport ja Comfort lääkinnällisettukisukat.

Tilauksesta meidän kauttamme myös MediTeamin polvi- ja reisisukat sekä sukkahousut. Myös muut MediTeamin pukeutumis- ja pienapuvälineet.

Tuki- ja hoitosukat eli kompressiotuotteet ovat keskeinen apu laskimonlaajentumisssa (suonikohjut)  ja laskimotukoksissa sekä imusuonien vajaatoiminnassa.

Sukkia on standardikokoja, mutta niitä tilataan asiakkaalle myös mittatilauksena. Jalat mitataan tarkasti ja mittatilauksena valmistetut lääkinnälliset tukisukat varmistaa täydellisen istuvuuden ja oikean puristustehon. Lääkinnälliset tukisukat on valmistettu joustavasta, kestävästä, hengittävästä ja ihoa vasten miellyttävästä neuloksesta. Neuloksia on useita eri vaihtoehtoja, asikkaan tarpeen mukaan. Tukisukat eivät varastoi itseensä lämpöä tai kosteutta ja niiden hyvät jousto-ominaisuudet takaavat liikkumisen vapauden.

Tukisukkien mukana tulee hoito-ohjeet mm. pesua varten.

Kompressiosukat löytyvät eri väreissä ja pituuksissa ja kaikkia malleja on sekä avo- että umpikärkisinä. On erittäin tärkeää, että kompressiosukat ovat oikeaa kokoa ja koko tulee valita raajan ympärysmittojen perusteella.