FYSIO kauppa

Tervetuloa FYSIO Kauppa -kivijalkamyymälään!

Asiantuntevaa ammattilaisen opastusta sekä laadukkaiden tuotteiden valikoima

FYSIO Kauppa sijaitsee Seinäjoen Pulssin hyvinvointiyksikön yhteydessä ( Välkkilänkatu 7, 60120 Seinäjoki). Tuotevalikoimastamme löydät mm. laadukkaita pienapuvälinetä, tukisukkia, treenivälineitä, urheiluteippiä ja paljon muuta! FYSIO Kaupalta on mahdollista noutaa myös verkkokaupan tilauksia. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on valmis noutoa varten.

Olemme jälleenmyyjinä mm. seuraaville tuotemerkeille: MediTeam Shop, Tempur, HighRoller, McKenzie, DonJoy, Uriel

Tuotteita on saatavissa myös muista FYSIO 2000 toimipisteistä (valikoima vaihtelee toimipisteittäin).  Varmistathan tuotteiden saatavuuden ennen isompien erien noutoa.

Laajan tuote- ja palveluvalikoiman löydät myös verkkokauppamme puolelta: FYSIO 2000 / Urheiluteippi.fi

Tule tutustumaan!

Tukisukat

FYSIO Kaupan valikoimasta löydät laadukkaat NabraRehabin Sport ja Comfort lääkinnällisettukisukat.

Tilauksesta meidän kauttamme myös MediTeamin polvi- ja reisisukat sekä sukkahousut. Myös muut MediTeamin pukeutumis- ja pienapuvälineet.

Tuki- ja hoitosukat eli kompressiotuotteet ovat keskeinen apu laskimonlaajentumisssa (suonikohjut)  ja laskimotukoksissa sekä imusuonien vajaatoiminnassa.

Sukkia on standardikokoja, mutta niitä tilataan asiakkaalle myös mittatilauksena. Jalat mitataan tarkasti ja mittatilauksena valmistetut lääkinnälliset tukisukat varmistaa täydellisen istuvuuden ja oikean puristustehon. Lääkinnälliset tukisukat on valmistettu joustavasta, kestävästä, hengittävästä ja ihoa vasten miellyttävästä neuloksesta. Neuloksia on useita eri vaihtoehtoja, asikkaan tarpeen mukaan. Tukisukat eivät varastoi itseensä lämpöä tai kosteutta ja niiden hyvät jousto-ominaisuudet takaavat liikkumisen vapauden.

Tukisukkien mukana tulee hoito-ohjeet mm. pesua varten.

Kompressiosukat löytyvät eri väreissä ja pituuksissa ja kaikkia malleja on sekä avo- että umpikärkisinä. On erittäin tärkeää, että kompressiosukat ovat oikeaa kokoa ja koko tulee valita raajan ympärysmittojen perusteella.

Työergonomiaa FYSIO Kaupasta

Seinäjoen Pulssin kivijalkamyymälässä esillä hyvä valikoima työergonomian apuvälineitä. Rannetuet, hiiret, satulatuolit sekä sähköpöytä muistipaikoilla. Lisäksi meiltä löytyy kaasujousella toimiva korkeussäädettävä pöytä, joka sopii pieneenkin tilaan.