Fysioterapia

palvelut-320x200-2

Fysioterapia

Fysioterapiasta on hyötyä, vaikka ei olisikaan rikki, tai ammattiurheilija. Meillä kaikilla voi olla erilaisia työstä, harrastuksista tai rakenteesta johtuvia jumituksia ja kiputiloja, joita ilman arki olisi mukavampaa. Fysioterapiassa varsinaisen hoidon lisäksi panostamme vaivojen ehkäisyyn. Annamme asiakkaille selkeät ohjeet kotiin ja myös salitreeniin.

Tarjoamme yksilöllisesti monipuolista fysioterapiaa Ilmajoella, Helsingissä, Kurikassa, Lapualla, Seinäjoella, Tampereella, Vantaalla ja Vaasassa.

IMG_0193

Fysioterapeutin suoravastaanotto

Suoravastaanotolla saat heti ohjeita ja neuvoja oman vaivasi hoitamiseen. Voit varata ajan suoraan fysioterapeutilta ilman lääkärin vastaanottoa, jos sinulla on akuutti tai krooninen tuki- ja liikuntaelinvaiva. Fysioterapeutti tekee haastattelun ja tutkimuksen perusteella hoitosuunnitelman tai ohjaa tarvittaessa lääkärin vastaanotolle.

20200901_CTN6889

Cryoterapia

Huippukylmä – Turvallista kylmähoitoa kipuihin.

Cryoterapia on monipuolinen ja nopea hoito, joka muiden kylmähoitojen tapaan auttaa vammojen -ja tulehdusten hoidossa sekä vähentää turvotusta. Cryoterapia lisää elimistön omaa verenkiertoa ja lisää endorfiinien vapautumista. Siksi hoitomuoto lievittää myös erilaisia kiputiloja.

LPG11

LPG -hoito

LPG -hoidossa kohdealuetta hoidetaan alipaineella ja mekaanisten rullien avulla. Se on tehokas hoitomuoto erilaisiin kehon kipu -ja jännitystiloihin, sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. LPG -hoito edistää vammojen parantumisprosessia ja lihasten palautumista.

LPG -hoitoja käytetään yleisesti kuntoutuksessa, huippu-urheilussa sekä kauneuden hoidossa.

palvelut-320x200-shockwave

Shockwave -paineaaltohoito

Shockwave eli paineaaltohoito on turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä lihas- ja jänneongelmiin. Hoidon aikana kudoksiin kohdistuu korkeatehoista paineaaltoa, joka vaikuttaa tehokkaasti kipualueen aineenvaihduntaan. Hoito parantaa kudoksen hapensaantia ja nopeuttaa paranemista.

Lymphatouch

LymphaTouch

TEHOSTAA KUNTOUTUMISTA

Tarjoamme LymphaTouch®-laitehoitoa. LymphaTouch on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan kuntouttavaa fysioterapiaa. Laitteen toiminta perustuu alipaineen ja korkeataajuusvärinän vaikutuksiin kudoksissa.

Hoito auttaa kudosta palautumaan esimerkiksi lymfakierron häiriöissä, leikkauksen jälkeisessä turvotuksessa ja urheiluvammoissa. Hoidolla voidaan myös lievittää kipua ja edistää nivelten liikkuvuutta. LymphaTouch®-laitetta käyttävät terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa.

palvelut-320x200-neurologinen-kuntoutus

Neurologinen kuntoutus

Kuntoutuksella pyritään palauttamaan toimintakykyä neurologisen sairauden yhteydessä. Tarve neurologiselle kuntoutukselle voi ilmetä myös onnettomuuden jälkeen. Neurologisessa kuntoutuksessa meillä on hyvät kokemukset fysioterapeutin ja toimintaterapeutin yhteistyöstä.

IMG_0083

Stabilizer / Kinetic control

Oletko koskaan kokenut pistävää, kramppimaista kipua täysin mitättömässä liikkeessä ja joutunut kärsimään selkäkivusta sen takia jopa viikkoja? Kyseessä voi olla liikekontrollihäiriö.

Kinetic Control on tapa tutkia ja kuntouttaa elimistössä ilmenevää liikekontrollihäiriötä. 50 % selkäkipuisista asiakkaista kärsivät tästä vaivasta.

FYSIO 2000 urheilufysioterapia

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapialla pyritään ylläpitämään ja saavuttamaan urheilijan optimaalinen toimintakyky. Urheilufysioterapeutti toimii valmennuksen tukena. Tavoite on ohjata oikeanlaiseen harjoitteluun ja kehonhuoltoon, jonka avulla on mahdollista ehkäistä urheilusta syntyviä rasitusvammoja. Tarvittaessa urheilufysioterapeutti kuntouttaa ja hoitaa syntyneet urheiluvammat.

Varaa aika suoraan netistä

Varaa aika suoraan netistä. Valitse toimipiste ja sopivin hoito: Fysioterapia, hieronnat, kuntotestit, shockwave tai jokin muu hoito tai ohjausvaraus