Fysioterapia

palvelut-320x200-2

Fysioterapia

Monipuoliset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Ilmajoella, Helsingissä, Kurikassa, Lapualla, Seinäjoella, Tampereella ja Vantaalla sekä Vaasassa.

 

f2000-header5

Toimintaterapia

Toimintaterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on antaa yksilölle keinoja selviytyä mahdollisimman omatoimisesti oman elinympäristönsä arkisissa tilanteissa. Terapiassa pyritään vaikuttamaan yksilön toimintamahdollisuuksiin, joita saattavat rajoittaa erilaiset kehitykselliset häiriöt, ikääntymisen mukanaan tuomat muutokset, sairaudet tai vammat.

palvelut-320x200-shockwave

Shockwave -paineaaltohoito

Shockwave eli paineaaltohoito on turvallinen ja tehokas hoitomenetelmä lihas- ja jänneongelmiin. Hoidon aikana kudoksiin kohdistuu korkeatehoisia paineaaltoa, jotka vaikuttavat tehokkaasti kipualueen aineenvaihduntaan sekä parantavat kudoksen hapensaantia ja täten edistävät paranemista.

palvelut-320x200-neurologinen-kuntoutus

Neurologinen kuntoutus

Fysio 2000 pyrkii moniammatilliseen lähestymistapaan esimerkiksi neurologisen kuntoutujan terapiassa. Toimintaterapian ja fysioterapian yhdistelmästä on meillä hyvät kokemukset.

LPG11

LPG -hoito

Fysio 2000 tarjoaa myös LPG -hoitoja Seinäjoen keskustan ja Sorsanpesän yksiköissä, kuin myös Ilmajoella.

palvelut-320x200-urheilufysioterapia

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapialla pyritään ylläpitämään ja saavuttamaan urheilijan optimaalinen toimintakyky. Lisäksi pyritään ehkäisemään urheiluvammoja, toimimaan valmennuksen tukena sekä hoitamaan ja kuntouttamaan urheiluvammoja.

Jenni ja Emma

FYSIO Personal trainer

FYSIO Personal training on fysioterapian ja henkilökohtaisen valmennuksen yhdistelmä. Fysioterapeutti on tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntija, ammattilainen, jonka kanssa on turvallista aloittaa liikunta- sekä kuntosaliharjoittelu.

 

IMG_0083

Stabilizer / Kinetic control

Kinetic Control on tapa tutkia ja kuntouttaa elimistössä ilmenevää liikekontrollihäiriötä. 50% selkäkipuisista asiakkaista, joille fysioterapeutti voi tehdä jotain (ei esim. selkämurtuma) kärsivät liikekontrollihäiriöstä.

IMG_0193

Fysioterapeutin suoravastaanotto

Jos sinulla on akuutti (kesto alle 6 vkoa) tuki- ja liikuntaelinvaiva, voit varata ajan suoraan lisäkoulutuksen saaneelta fysioterapeutilta ilman lääkärin vastaanottoa.  Fysioterapeutti haastattelee ja tutkii sinut.  Suoravastaanotolla saat heti ohjeita ja neuvontaa oman vaivan hoitamiseen. Jatkohoidosta tehdään yhdessä suunnitelma. Tarvittaessa sinut ohjataan lääkärin vastaanotolle.

Varaa aika suoraan netistä

Varaa aika suoraan netistä. Valitse toimipiste ja sopivin hoito: Fysioterapia, hieronnat, kuntotestit, shockwave tai jokin muu hoito tai ohjausvaraus