groupBEAT – VIRTUAALITUNNIT
– Treenaa missä tahansa –

groupBEAT tuo ryhmäliikunnan taskuusi. Puhelinsovelluksella pääset kirjautumaan erilaisille tunneille siellä missä olet, kotona, ulkona tai kuntosalilla.

Virtuaalitunnilla ohjaaja näyttää ruudulla liikkeet kuten tavallisella ryhmäliikuntatunnilla. Tunnit ovat sovelluksessa tallenteina, joten voit treenata silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Sykeohjatulle tunnille voit osallistua esim. pyöräillen tai kävellen ja juosten. Virtuaalinen pelialusta tarjoaa mahdollisuuden samalla kilpailla toisia pelaajia vastaan reaaliajassa. Pelin idea on saavuttaa ja ylläpitää ohjelman määrittelemä syketaso. Sovellus ilmoittaa äänellä, oletko oikealla sykealueella, näyttöä ei ole pakko seurata mikäli teet treenin vaikka juoksemalla. Sykeohjatulla tunnilla tarvitset sovelluksen kanssa toimivan sykevyön. Sykohjatut tunnit alkavat aina tasalta ja puolelta.

Laajennamme tuntivalikoimaa koko ajan!
Ohjelmassa mm. Sykeohjatuissa tunneissa intervalli ja rasvanpoltto, sekä virtuaalitunneilla kehonpainotreeni , FitDance, Pilates, Lihaskuntoa sekä venyttelyä.

groupBEAT – VIRTUAALITUNTIA varten tarvitset sovelluksen sovelluskaupasta, sekä sykeohjatuille tunneille sykevyön. Voit kokeilla toimiiko oma sykevyösi sovelluksen kanssa. Vuokraamme ja myymme ohjelman kanssa sopivia sykevöitä.

groupBEAT jäsenyyden voit ostaa toimipisteistämme, verkkokaupastamme tai tilata sähköpostilla: info@fysio2000.fi

Tuntikuvaukset

Keppijumppa
Kevyttä lihaskuntoa.

Lihaskunto ja venyttely
Lihaskuntoliikkeitä ja palauttavaa venyttelyä

Kehonpainotreeni
17 minuutin treeni. Liikkeet tehdään oman kehon painolla ja et tarvitse mitään muuta kuin oman tilan.

Cardio HIIT
Hiit tunnilla pääset haastamaan itseäsi kunnolla. 13 minuutin super treeni, jossa nostetaan sykkeitä ja hikoillaan.

Kahvakuula
Tehokkaita perusliikkeitä kahvakuulalla. Tuntia varten tarvitset yhden kahvakuulan.

Crosstraining
Tehokas koko vartalon treeni. Tunnilla tehdään yksinkertaisia, mutta tehokkaita liikkeitä. Tuntia varten tarvitset maton ja hyvän asenteen.

FitDance
Etätanssitunnilla hikoillaan helpoilla askelsarjoilla! Tanssi on tehokas treeni koko kropalle, samalla liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät. Tallenteissa on erilaisia FitDance tunteja.

Pilates
Pilateksen avulla kehitetään lihastasapainoa ja ryhtiä. Se perustuu kehon keskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihasryhmiä. Tallenteissa on useampi erilainen Pilatestunti.

Powerpilates
Pilates välineiden kanssa. Kuten rulla, kuminauha, käsipaino tms.

Syke intervalli 1
Tällä syketunnilla liikutaan korkeilla sykelukemilla 40 minuutin ajan, joko kävellen, juosten, pyöräillen, soutaen tai hiihtäen. Tuntia varten tarvitset sykevyön.

Syke intervalli 2
Tällä syketunnilla liikutaan korkeilla sykelukemilla 26 minuutin ajan, joko kävellen, juosten, pyöräillen, soutaen tai hiihtäen. Tunti sopii kiireiseenkin arkeen ja yhdistettynä muihin virtuaalisiin tunteihin.  Tuntia varten tarvitset sykevyön.

Syke rasvanpoltto
Tällä syketunnilla liikutaan matalilla sykelukemilla 55 minuutin ajan. Tunti sopii erinomaisesti ulkona tehtäväksi tai vaikkapa hölkäten. Tuntia varten tarvitset sykevyön.