Henkilökunnan esittely

Seinäjoki – Ilmajoki – Lapua

Timo Tuuri

Toimitusjohtaja,
Fysioterapeutti (AMK),
Ekonomi,
Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus,
Urheilufysioterapian perusopinnot,
Suoravastaanottokoulutus.

”Luotsaan FYSIOn maailman parasta henkilökuntaa saamaan itsestään parhaansa esiin. Haen suuntaviivoja aktiivisesti yrityksen kehittämiselle oikeaan suuntaan asiakkaitten tarpeita herkällä ruttukorvalla kuunnellen. Tulevaisuudessa pyrin lisäämään aikaa asiakasvastaanotolle ja siinä tulen keskittymään suoravastaanottoon sekä lääkäriyhteistyöhön. Keskityn siis löytämään omille ja työntekijöitteni asiakkaille oikean hoitopolun sekä tiettyyn ongelmaan perehtyneet fysioterapeutit ja lääkärit.”

Kielitaito: suomi, englanti ja välttävä ruotsi

timo.tuuri@fysio2000.fi

Tuija Tuuri

HR- ja kehittämispäällikkö,
Johtamisen erikoistutkinto,
Sosionomi,
Toimintaterapeutti,
Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja

”Vastaan FYSIO 2000 toimintaterapian kehittämisestä ja pyrin mahdollistamaan jokaiselle toimintaterapeutille oikeanlaisen työskentely ympäristön tukemaan heidän ammatillista polkuaan. Yhdessä tekeminen on minulle merkityksellistä ja nostan työskentelyssäni asiakkaan oman arkensa asiantuntijaksi. Vahvuuksia vahvistamalla kohti tavoitteita.”

Kielitaito: suomi

tuija.tuuri@fysio2000.fi

Tilla Tuuri

Asiakaspalveluvastaava,
Liikunnanohjaaja,
SUH:n uimaopettajakurssi,
SUH:n Vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssi,
SVoLi Joukkuevoimistelun Lajitutkinto

“Toimin Fysio 2000 asiakaspalvelussa. Palvelen asiakkaita arkisin puhelimessa, sähköisesti sekä palvelutiskillä Pulssin toimipisteellä. Hoidan tarjouksia niin seura- kuin työyhteisöille. Ohjaan myös erilaisia liikuntaryhmiä vauvasta vaariin ja koulutukseni ovatkin painottuneet ikäihmisten ja lasten liikuntaan.”

Kielitaito: suomi

tilla.tuuri@fysio2000.fi

Marjo Tainio

Ryhmäliikuntavastaava,
Liikuntaneuvoja Kuortaneen Urheiluopisto,
Fisaf Personal trainer

“Toimin Fysio 2000 Pulssin ryhmäliikuntavastaavana ja ohjaan lisäksi monia erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä valmennan personal training puolella niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksia. Valmennuspuolella vankin osaamisalueeni ja mielenkiintoni on elämäntapamuuttujien parissa. Tärkeimpänä pidän kehon ja mielen tasapainoa, kokonaisvaltaista hyvinvointia. “

Kielitaito: suomi, englanti

marjo.tainio@fysio2000.fi

Pirkko Raittinen

Asiakaspalvelu

“Toimin Pulssin toimipisteellä asiakaspalvelutehtävissä. Mikäli sinulla on ongelmia ajanvarauksen tai jäsenyystietojen kanssa niin autan mielelläni. Ohjaan myös ryhmäliikuntapuolella rennolla ja hyvällä fiiliksellä, tehokasta suorittamista unohtamatta!”

Kielitaito: suomi, englanti

info@fysio2000.fi

Niko Vähämaa

Pulssin yksikön vastaava,
Fysioterapeutti (AMK),
Sert. MDT-terapeutti,
Urheilufysioterapian opinnot käynnissä.

“Osaamiseni painottuu aktiiviseen fysioterapiaan, jossa tavoitteena on löytää asiakkaan oma tapa toimia. Kokemukseni suuntautuu vahvasti tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, etenkin urheilupuolelle.”

Kielitaito: suomi, englanti, välttävä ruotsi

niko.vahamaa@fysio2000.fi

Jenni Manner

Sorsanpesän yksikön vastaava,
Fysioterapeutti (AMK),
Psykofyysinen fysioterapia,
BBAT-terapeutin opinnot käynnissä,
Akupunktio (kivunhoito, jännitystilat, rentoutuminen),
Sert. MDT-terapeutti.

“Toivon voivani auttaa asiakasta voimaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Psykofyysisen fysioterapian keinoin huomioin asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja kiinnitän paljon huomiota sekä voimavaroihin että kehon ja mielen vuorovaikutukseen. Tehdään luottamuksellista yhteistyötä!”

Kielitaito: suomi, englanti, välttävä ruotsi

jenni.manner@fysio2000.fi

Sirpa Harju

Ilmajoen yksikön vastaava,
Fysioterapeutti (AMK),
Lymfaterapeutti,
Lantiopohjafysioterapeutti,
Sert. MDT-terapeutti,
Kalevalaisen jäsenkorjaukset opinnot käynnissä.

“Osaamiseni on monipuolista pitkän työhistoriani (yli 20v) ja useiden lisäopintojeni myötä. Työskentelen mielelläni tuki- ja liikuntaelinongelmaisten parissa. Haluan edelleen kehittää työtaitojani ja opiskelen tällä hetkellä Kalevalaista Jäsenkorjausta, mikä onkin tuonut paljon uutta näkökulmaa työhöni.”

Kielitaito: suomi, välttävä englanti

sirpa.harju@fysio2000.fi

Laura Järvi

Neurologisen kuntoutuksen vastaava,
Fysioterapeutti (AMK),
Neurologinen kuntoutus (nuoret, aikuiset),
Allasterapia,
Lasten fysioterapia (vauva- ja leikki-ikäiset sekä koululaiset),
Kipufysioterapian koulutuskokonaisuus käynnissä.

“Olen erikoistunut aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja minulla on vankka työkokemus lasten fysioterapiasta ja allasterapiasta. Tällä hetkellä teen pääasiassa lasten ja nuorten fysio- ja allasterapiaa. Toimin paljon yhteistyössä perheiden ja muiden ammattiryhmien kanssa työskennellessäni ympäri Seinäjoen seutua.“

Kielitaito: Suomi, englanti, auttava ruotsi

laura.jarvi@fysio2000.fi

Annmari Viljanmaa

Fysioterapeutti (AMK),
Akupunktio (kivunhoito, jännitystilat, rentoutuminen),
Leikkausten jälkeinen fysioterapia, urheiluvammat,
Urheilufysioterapian opinnot käynnissä,
Sert. MDT-terapeutti.

“Urheilutaustani hiihdon parissa on määrittänyt minua pitkälti niin ihmisenä kuin fysioterapeuttina. Missioni on auttaa asiakkaita palauttamaan omat voimavaransa erilaisten kipujen sekä tuki-ja liikuntaelinten toimintahäiriöiden kohdatessa. Olen syventänyt osaamistani tutkimisen ja erilaisten manuaalisten käsittelyjen lisäksi urheiluvammoihin, leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen sekä akupunktioon Erityisesti pidän Fysio PT-valmennuksesta, missä on ollut ilo nähdä monesta ihmisestä kasvavan entistä parempi versio itsestään.“

Kielitaito: suomi, englanti

annmari.viljanmaa@fysio2000.fi

Helinä Koivumäki

Fysioterapeutti (AMK),
Neurologinen kuntoutus (Bobath -peruskurssi),
Yleisurheilun Nuorisovalmentaja (2-taso) (Suomen Urheiluliitto SUL).

“Olen monipuolisen yleisurheilu- ja fysiikkavalmennustaustan omaava fysioterapeutti, joten osaamista löytyy paljon liikunta- ja urheiluvammoista. Neurologinen kuntoutus on myös vahvuuteni. ”

Kielitaito: suomi

helina.koivumaki@fysio2000.fi

Mari Koivusaari

Fysioterapeutti (AMK),
Neurologinen kuntoutus (Bobath-peruskursi),
Urheiluhieroja,
Pilatesohjaaja.

“Olen toiminut yli 10 vuotta fysioterapeuttina, urheiluhierojana ja pilatesohjaajana yksityissektorilla. Olen toiminut pitkään neurologisten kuntoutujien parissa ja täydentänyt osaamistani koulutuksin. Tykkään toimia myös tuki- ja liikuntaelin ongelmien parissa ja oman harrastukseni kautta minulla on myös pitkä kokemus kuntosaliharjoittelusta.”

Kielitaito: suomi

mari.koivusaari@fysio2000.fi

Jarmo Piiri

Fysioterapeutti (AMK),
Urheilufysioterapian ja työfysioterapian opinnot käynnissä

“Fysioterapeuttinen osaamiseni painottuu erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Asiakaskunnastani löytyy työikäisiä, eläkeläisiä, opiskelijoita sekä urheilijoita. Kokemusta löytyy myös tavoitteellisen voimaharjoittelun sekä liikkuvuusharjoittelun ohjelmoinnista ja toteuttamisesta ja sovellan tätä kokemuspohjaa päivittäin myös fysioterapiatilanteissa.”

Kielitaito: suomi, englanti

jarmo.piiri@fysio2000.fi

Jenni Seuranen

Fysioterapeutti (AMK),
Työfysioterapeutti (AMK),
Pilatesohjaaja,
Jalkaterän ongelmien fysioterapia ja yksilöllisten tukipohjallisten valmistus,
Urheilufysioterapian opinnot käynnissä.

”Fysioterapiassa haluan auttaa asiakasta löytämään keinoja terveeseen, aktiiviseen elämään ja kivuttomaan liikkumiseen. Olen erikoistunut työfysioterapiaan ja kiinnostunut erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta. Erityisosaamista löytyy vartalon tukilihasten harjoittelun ohjaamiseen sekä urheiluvammojen kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Lisäksi olen perehtynyt jalkaterän alueen ongelmien hoitoon ja valmistan Fysio2000n Pulssin toimipisteellä myös yksilöllisiä tukipohjallisia.”

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi(välttävä)

jenni.seuranen@fysio2000.fi

Riika Savela

Fysioterapeutti (AMK),
Liikuntaneuvoja

“Liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni. Fysioterapeuttina kiinnostukseni herättää erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön vaivat. Koen olevani empaattinen ja asiakkaan kokonaistilanteen huomioiva fysioterapeutti. Mielestäni jokaiselle on tärkeä löytää itseä miellyttävä liikuntatapa sekä tavoitteet, joiden avulla on helppo edetä. “

Kielitaito: suomi

riika.savela@fysio2000.fi

Jere Puolijoki

Fysioterapeutti (AMK),
MDT-koulutus, niskan ja selän vaivojen tutkinta ja hoito

“Minua kiinnostaa työssäni sen haastavuus ja monipuolisuus. Työnkuvani onkin monipuolinen ja vaihtelee fysioterapiasta, manuaalisesta käsittelystä sekä fysikaalisista hoidoista kuntosali- ja fysio PT-ohjauksiin. Fysioterapeuttina olen rauhallinen, tarkka ja asiakasta kuunteleva.”

Kielitaito: suomi, englanti

jere.puolijoki@fysio2000.fi

Petteri Åström

Hieroja,
Fysioterapiaopiskelija (AMK)

“Fysioterapeuttina olen innostava ja ihmisläheinen. Pyrin löytämään asiakkaan kanssa hänelle sopivimmat vaihtoehdot. Eniten itseäni kiinnostaa erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat.”

Kielitaito: suomi, englanti

petteri.astrom@fysio2000.fi

Jukka Rintala

Hieroja,
Osteopaatti

“Minulla on 31 vuoden työkokemus eri ikäisten asiakkaiden akuuteista ja kroonisista tuki ja liikuntaelin vaivoista, urheiluvammoista/rasitustiloista, sekä näiden tutkimisesta, hoitamisesta, ohjaamisesta ja ennaltaehkäisemisestä. Tarkan alkukartoituksen ja testauksen jälkeen hoidan asiakastani vaivasta riippuen erilaisin manuaalisin tekniikoin; pehmytkudosja faskiakäsittelyt, nikama- ja nivelkäsittelyt manipulaatio- ja mobilisointitekniikoin.”

Kielitaito: suomi, englanti

Johanna Valkama

Toimintaterapeutti,
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja.

“Työskentelen kaikenikäisten ihmisten kanssa. Toimintaterapeuttina ja valmentajana olen kokenut ja osaava, asiakaslähtöinen sekä asiakkaan arvoja kunnioittava. Asiakkaan hyvää ja toimivaa arkea pyrin edistämään asiakkaan vahvuuksia hyödyntäen. Autan myös motivaation löytymisessä.”

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

johanna.valkama@fysio2000.fi

Jenna Bahador

Toimintaterapeutti (AMK)

“Työskentelen toimintaterapeuttina eri ikäisten ihmisten kanssa huomioiden jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet. Mielestäni on tärkeää löytää ne henkilökohtaiset tekijät, jotka motivoivat ihmistä ja huomioida ympäristön merkitys osana toimintaa. Aikaisempi työkokemukseni on psykiatrian saralla, painottuen erityisesti tunne-elämän epävakauden hoitoon.”

Kielitaito: suomi, englanti

jenna.bahador@fysio2000.fi

Heidi Ollikkala

Toimintaterapeutti

“Asiakaskuntaani kuuluvat niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Taustallani on pitkä aiempi työkokemus erityislasten parissa työskentelystä. Työskentelen asiakkaan arkiympäristöissä sekä toimitiloilla. Toimintaterapiassa pyrin selvittämään ja hyödyntämään asiakkaan mielenkiinnon kohteita ja näin tuomaan terapiatyöskentelyyn asiakkaalle motivoivia ja mielekkäitä toimintoja.”

Kielitaito: suomi, englanti

heidi.ollikkala@fysio2000.fi

Janina Poola

Toimintaterapeutti

”Tavoitteenani on rakentaa asiakkaan arjesta merkityksellistä ja toimivaa. Työssäni on luova ote, sekä jatkuva into oppia ja kehittyä. Terapeuttina minussa näkyy vahvasti iso sydän, energisyys ja iloisen rempseä asenne. Kokemusta minulla on lasten ja ikääntyneiden parista, ja tällä hetkellä asiakaskuntani koostuu sekä lapsista että aikuisista. Asiakkaan yksilöllinen ja kiireetön kohtaaminen on minulle tärkeää.”

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

janina.poola@fysio2000.fi

Maija Kuusisto

Fysioterapeutti (MDT),
Urheiluhieroja

”Olen työskennellyt fysioterapeuttina ja urheiluhierojana yksityisellä puolella yli kymmenen vuotta. Kokemusta löytyy niin neurologiselta kuin TULE-puoleltakin, lapsista ikääntyneisiin. Osaamistani olen syventänyt suorittamalla mm. MDT-tutkinnon. Jatkossa suuntaudun enemmän lasten ja neurologisten asiakkaiden pariin. Olet kuitenkin tervetullut hoitooni, olipa vaivasi mikä tahansa!

Liikunta ja urheilu ovat elämässäni tärkeässä osassa ohjaten myös työtäni fysioterapeuttina. Vuosin varrella kilpailukokemusta on karttunut mm. ampumaurheilusta, salibandysta ja viimeisimpänä fitness-lajeista. Nykyisin voisikin sanoa, että kuntosali on toinen kotini.

Minulle tärkeää on ottaa ihminen vastaan kokonaisuutena. Fysioterapeuttina olen määrätietoinen ja asiakasta osallistava. Pidän haasteista ja haluan haastaa myös asiakkaitani löytämään itselle sopivia tapoja oman hyvinvointinsa edistämiseksi.”

Kielitaito: suomi

maija.kuusisto@fysio2000.fi

Anne Kujanen

Fysioterapeutti (AMK)

Työkokemusta minulle on karttunut eri-ikäisten fysioterapiasta. Vahvinta osaamisaluettani ovat vauvojen motorisen kehityksen tukeminen, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinfysioterapia sekä allasterapia. Kokemusta on myös apuvälinetarpeen arvioinnista ja päivittämisestä. Urheiluhierojan koulutus ja hierontamenetelmät kulkevat terapiaa täydentävänä osana monissa tilanteissa. Haluan työssäni olla mahdollistamassa kuntoutujalle onnistumisen ja osallistumisen kokemuksia.

Kielitaito: suomi, englanti

anne.kujanen@fysio2000.fi

Minna Havimäki

Fysioterapiaopiskelija (AMK)

Fysioterapeuttina olen helposti lähestyttävä ja asiakasta innostava. Pyrin löytämään asiakkaan vaivoihin helpotusta ja sitä kautta liikkumisen iloa elämään. Fysioterapeutin työ kiinnostaa minua sen vuoksi, että siinä voi kehittää itseään jatkuvasti. Omaan pitkän voimistelutaustan, jonka vuoksi en pelkää haastaa asiakkaitani.

Kielitaito: suomi, englanti

minna.havimaki@fysio2000.fi

Vaasa

Sami Nyström

Fysioterapeutti (AMK),
Hieroja,
Funktionaalinen lääketiede.

“Fysioterapeuttina pyrin löytämään sopivan tasapainon liikkumisen ja palautumisen välillä, sekä teettämään liikkeitä, jotka edistävät hyvää ryhtiä, jotta keho ei kuormitu väärin. Minulla on kokonaisvaltainen näkemys siitä, mitä keho tarvitsee voidakseen hyvin. Olen opiskellut lisäksi ravinnon ja ravinteiden vaikutusta hyvinvointiin.”

“Som fysioterapeut strävar jag till att hitta en lämplig balans mellan rörelse och återhämtning, samt göra rörelser som gynnar en bra hållning så att inte kroppen belastas på fel sätt. Jag har ett holistiskt synsätt på vad kroppen behöver för att må bra men har studerat extra hur närings absorptionen i magen kan påverka den.”

Kielitaito: ruotsi, suomi ja englanti

vaasa@fysio2000.fi

Tampere

Tuomas Sillanpää

Tampereen toimipisteen vastaava,
Fysioterapeutti (AMK),
Koulutettu hieroja (Urheiluhieronnan erikoisammattitutkinto)

“Tampereen toimipisteen vastaava. Ammattiurheilutausta lentopallossa, jota kautta perehtynyt erilaisiin urheiluvammoihin. Omakohtaisten vammojen kautta erityisesti olkapään TULE -vaivat kiinnostuksen kohteena.”

Kielitaito: suomi, englanti

tampere@fysio2000.fi

Helsinki ja Vantaa

Matias Lemmetty

Etelä-suomen aluepäällikkö,
Fysioterapeutti (AMK) YAMK käynnissä

“Osaan kuunnella toiveitasi ja löytää juuri sinulle sopivat harjoittelumuodot. Pidetään henkinen ja fyysinen hyvinvointi kunnossa! Osaan huolehtia sinun monipuolisesta harjoittelusta, jolloin treeneissä ei ole varmasti tylsää.”

Kielitaito: suomi, englanti

matias.lemmetty@fysio2000.fi

Anni Hujala

Fysioterapeutti (AMK),
Personal Trainer,
Äitiysliikunnan peruskurssi,
Urheilufysioterapian ja alaraajojen lisäkoulutuksia.

“Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja huomioin terveyttä aina kokonaisvaltaisesti. Toimin mielelläni tuki-ja liikuntaelinvaivojen parissa sekä personal trainerin tehtävissä. Autan myös aktiiviliikkujia mielelläni suorituskyvyn parantamisessa ja vammojen ennaltaehkäisyssä.“

Kielitaito: suomi, englanti

anni.hujala@fysio2000.fi

Ria Vester

Fysioterapeutti (AMK),
PhysioTrainer

“Erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia sekä henkilökohtainen valmennus. Kokemusta ja kiinnostusta itseltäni löytyy monipuolisesti eri liikuntamuodoista. Minulle kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen on erittäin tärkeää ja osaan kuunnella asiakkaan toiveita ja tavoitteita.”

Kielitaito: suomi, englanti

ria.vester@fysio2000.fi

Anu Seppä

Fysioterapeutti (AMK),
Koulutettu hieroja,
Urheiluhieroja,
FISAF kuntosaliohjaaja,
Jalkapallovalmentaja: Ikävaihekoulutus.

“Olen koko elämäni liikkunut aktiivisesti niin joukkue- kuin yksilölajien parissa. Työskentelen fysioterapeuttina Fysio 2000:lla ja toimin tämän lisäksi Helsingin Palloseuran juniorivastaavana. Kohtaan asiakkaan aina yksilönä, luomme yhteiset tavoitteet, selvitämme oireiden syitä ja lähdemme saavuttamaan tavoitteita terapeuttisen harjoittelun keinoin. Oikeanlaisella liikkeellä voidaan hoitaa ja auttaa kehoa toimimaan paremmin. Oman kehon tunteminen ja hallinta auttaa myös oireiden ennaltaehkäisemisessä.”

Kielitaito: suomi

anu.seppa@fysio2000.fi