Hieronta

Hieronta

Hieronta on lihaskudoksen mekaanista käsittelyä, joka lisää aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Lihasten pehmentämisessä käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa sively, venytys, painelu ja puristelu eri suuntiin ja eri voimakkuuksia käyttäen. Hieronnassa saatetaan käyttää myös tekniikoita jotka vaikuttavat erityisesti lihaskalvoihin.

Hieronnan vaikutukset ovat henkilöstä ja vaivasta riippuen erilaiset. Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista seuranneiden lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuneiden kipujen laukaisuun mm. tuki- ja liikuntaelin vaivoissa.

FYSIO 2000 hierontaa tekevät fysioterapeutit sekä osteopaatit Seinäjoella, Ilmajoella, Kurikassa, Lapualla, Vaasassa, Helsingissä sekä Tampereella. Vapaat ajat hierontaan löydät kätevästi nettiajanvarauksemme kautta.

Verkkokaupastamme www.urheiluteippi.fi voit kätevästi myös ostaa lahjakortin hierontaan. Lahjakortit ovat voimassa kaikissa meidän hyvinvointiyksiköissä vuoden ajan ostohetkestä.