Kauppa

Huco Hyvinvointikartoitus 360°

Varastossa

99.00 

Huco Hyvinvointikartoitus 360°

Sisältää henkilökohtaisen puhelinpalautteen tuloksista.

Univaikeuksia? Pääsetkö irti stressistä työpäivän jälkeen? Jatkuva nälkä ja paino vain nousee? Osaatko syödä oikein ja riittävästi? Kutsuuko sohva enemmän kuin lenkkipolku? Mikä motivoi sinut liikkumaan? Huco hyvinvointikartoitus kertoo vastaukset.

Nettikyselynä toteutettu Huco Hyvinvointikartoitus antaa kokonaisvaltaisen kuvan hyvinvointiin vaikuttavista tavoista ja tottumuksista.

Kartoituksessa käydään läpi:

  • luontainen tyyli
  • ruokailu- ja liikuntatottumukset
  • lepo ja palautuminen

Tarvitsetko joustavuutta, selkeän suunnitelman, mittavia tavoitteita vai hyvää fiilistä?

Kartoitus lisää itsetuntemusta! Lähtötilanteen kartoitus on erittäin tärkeää, koska sen avulla löydetään ne vaikuttavat tekijät, joista hyvinvoinnin tasapainon hakeminen kannattaa aloittaa. Opi hyödyntämään vahvuutesi ja tiedostamaan mahdolliset haasteet matkalla hyvinvointiin!

Lisätiedot:

Nettikyselynä toteutettu Huco Hyvinvointikartoitus 360° antaa kokonaisvaltaisen kuvan henkilön hyvinvointiin vaikuttavista tavoista ja tottumuksista. Kyselyyn vastaamiseen kuluu aikaa noin 15-20 min. Tuloksena saadaan kokonaisvaltainen raportti, jolla kartoitetaan asiakkaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät. Saat raportin myös omaan sähköpostiisi.

Huco Hyvinvointikartoitus 360° voidaan toimittaa koko Suomen alueelle!

Huco Hyvinvointiraportti yhdistettynä Firstbeat Hyvinvointianalyysiin ovat erittäin toimiva kokonaisuus henkilön aloittaessa FYSIO Personal Training- tai työhyvinvointivalmennusta. Molemmat testit ovat valikoituneet palveluvalikoimaamme niiden helppouden, toimivuuden ja matalan kynnyksen vuoksi.

Kun tuloksesi ovat valmiit, pääset varaamaan ajan palautetta varten (saat tähän vielä erilliset ohjeet). Saat henkilökohtaisen Hyvinvointikartoitus-raportin sähköpostiisi ennen puhelinpalautetta.

Lue Huco hyvinvointikartoituksesta lisää:

FYSIO 2000 Huco hyvinvointikartoitus

Hucosport-kotisivut

 

Kysy tarvittaessa lisää FYSIO 2000 asiakaspalvelusta (arkisin klo 8-17)

puh. 044 757 2000

fysioterapia(a)fysio2000.fi

http://www.fysio2000.fi