Kuntosali Pulssi

FYSIO 2000 Pulssi

Välkkilänkatu 7, 60120 Seinäjoki
puh. 044 757 2000

Hyvinvointikeskus Pulssin toimipiste Seinäjoella tarjoaa perinteisten fysioterapia- ja hierontapalveluiden lisäksi  toimintaterapiaa ja erilaisia tehokkaita laitehoitoja.
Kuntosalin kattauksesta löytyvät lisäksi personal training sekä ryhmäliikunta.

Isossa Pulssin yksikössä on tilaa treenata! Sopivat laitteet löytyvät kuntoilun vasta-alkajille, ikäihmisille, kuntoutujille ja aktiiviurheilijoille. Salilla on toiminnallisella puolella nurmimatto, työntökelkka, nyrkkeilysäkit, painonnostolavat, sekä tilaa treenata vapailla painoilla. Pukuhuoneista löytyvät saunat rentoutumiseen treenin päälle.

Pulssi on esteetön kuntosali, liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon mm. heille tarkoitetuilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on leveät käytävät ja kynnyksetön kulku, joten pyörätuolilla liikkuminen onnistuu.

Ryhmäliikuntaa kaikille vartalotyypeille!  Tuntivalikoimassa on valtava valikoima erilaisia lajeja, pilateksesta kuntonyrkkeilyyn, ilmajoogasta kahvakuulaan ja kuntotanssista spinningiin. Kaikille tunneille ovat myös aloittelijat tervetulleita. Jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan!
Lue lisää ajankohtaisista ryhmistä ja ryhmäliikunnasta tästä linkistä.
Ryhmäliikunnan peilisalia vuokrataan myös yksityis- ja seurakäyttöön.

Lapsille löytyy oma nurkkaus.

Kehonhuoltoon palveluistamme löytyvät hieronta, fysioterapia ja osteopatia, sekä erilaiset laitehoidot kuten Shockwave, Huippukylmä, LymphaTouch ja LPG.

FYSIO KAUPPA sijaitsee Pulssin toimipisteellä. Tuotevalikoimastamme löydät mm. laadukkaita pienapuvälineitä, tukisukkia, treenivälineitä, urheiluteippiä ja paljon muuta!

Kuntosalikortit ja Ryhmäliikunta:

FYSIO 2000 kuntosalikortit
FYSIO 2000 ryhmäliikunta
Avausmaksu (uusille asiakkaille, sis. avainkortin) 10,00 €

Hyvinvointiyksikön palvelut

Tutustu myös muihin toimipisteisiimme,
täältä ›

Asiakaspalvelu:
ma-ke 8-19 | to-pe 8-16

Tutustu kuntosalikorttivalikoimaamme ja osta kätevästi suoraan verkkokaupastamme:

Ryhmäliikunta

FYSIO 2000 ryhmäliikunta järjestetään Pulssin yksikössämme. Tutustu ryhmäliikuntakalenteriin ja hyppää mukaan!