Kuntosali Seinäjoki

Keskustan monipuolinen kuntosali

Kuten kaikissa muissakin kuntosaleissamme, Keskustan toimipisteestä löytyvät paineilmalla toimivat, viimeisintä teknologiaa olevat HUR- laitteet. Ne on suunniteltu kuntoilun vasta-alkajien, ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten tarpeet huomioiden, mutta edistyneemmätkin pystyvät harjoittelemaan niillä silti tehokkaasti. Laitteet ovat erittäin käyttäjäystävälliset yksinkertaisuuden vuoksi ja niistä löytyykin helposti oikeat fysiologiset asennot parhaan harjoitteluhyödyn aikaansaamiseksi.
Iso painimatto tuo uudenlaista harjoittelua.

Saleiltamme löytyy myös David-laitesarjaa sekä Precoren laitteita. Keskustan toimipisteessä on lisäksi Intense-laitteisto, joka asettuu vaatimustasoltaan HUR:in ja Precoren väliin. Lisäksi Keskustan kuntosaliltamme löytyy iso painimatto, jossa voit tehdä esimerkiksi voimanaru-, rengas-, TRX- sekä kuntopalloharjoituksia.
Sorsanpesän tavoin, Keskustan toimipisteen HUR-laitteistoon on mahdollista hankkia lisäominaisuus, SmartCard, joka yhdistää omatoimisen harjoittelun ja personal training-tyyppisen harjoittelun.

Lisätietoa SmartCardista tästä.

Tutustu myös muihin kuntosaleihimme
Kuntosali Ilmajoki
Kuntosali Sorsanpesä

Tilaa kuntosalikortti

Kuntosalin päivystysaika:
Maanantaisin ja tiistaisin klo 16 – 18.00 (vko 39 lähtien)

Tilaa kuntosalikortti