Kuntosali Seinäjoki

FYSIO 2000 Seinäjoki, Keskusta

Keskuskatu 17 (käynti Työväenkadun puolelta), 60100 Seinäjoki
puh. 050 0261645

Hyvinvointikeskus Seinäjoen keskustassa yhdistää kuntosalipalveluihin fysioterapian, hieronnan ja tehokkaat laitehoidot.

Onko tavoitteesi kuntoutus, laihtuminen tai vahvistuminen? Tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa fysioterapeutin sinulle suunnittelemalla saliohjelmalla, jolloin varmistat turvallisen ja tuloksellisen treenaamisen. Tavoite voi olla myös hyvä mieli ja hyvä olo, urheilla voi myös rennolla asenteella.

Matalan kynnyksen kuntosalilla on tilaa treenata! Sopivat laitteet löytyvät kuntoilun vasta-alkajille, ikäihmisille, kuntoutujille ja aktiiviurheilijoille. Salilla on myös liikuntarajoitteisten tarpeet otettu huomioon.

Salilla on suuri painimatto vapaaseen harjoitteluun, paineilmalla toimivat käyttäjäystävälliset HUR -laitteet, Intence -kuntosalilaitteet sekä raskaampaan käyttöön Davidin ja Precoren laitteet. Käytettävissä on runsas valikoima vapaita painoja, kuntopalloja ja kuminauhoja. Seinäjoella HUR-laitteistoon on saatavilla lisäominaisuutena SmartCard, joka yhdistää omatoimisen harjoittelun ja personal training -tyyppisen harjoittelun. Lisätietoa SmartCardista tästä.

Kehonhuoltoon palveluistamme löytyvät hieronta ja fysioterapia, sekä erilaiset laitehoidot kuten Shockwave, LymphaTouch ja LPG, jotka nopeuttavat vammoista toipumista ja auttavat erilaisten kiputilojen hallinnassa.

Kuntosalikortti:

Tutustu kuntosalikorttien valikoimaan verkkokaupassamme!
FYSIO 2000 kuntosalikortit

Hyvinvointiyksikön muita palveluitamme

Tutustu myös muihin kuntosaleihimme:

Kuntosali Seinäjoki -Sorsanpesä
Kuntosali Seinäjoki-Pulssi
Kuntosali Ilmajoki
Kuntosali Helsinki
Kuntosali Vantaa
Kuntosali Tampere