Kuntosali Seinäjoki

Seinäjoki; keskustan hyvinvointiyksikkö

Keskuskatu 17, käynti työväenkadun puolelta katutasosta

Hyvinvointikeskus Seinäjoen keskustassa yhdistää kuntosalipalveluihin fysioterapian, hieronnan ja tehokkaat laitehoidot.

Onko tavoitteesi kuntoutus, laihtuminen tai vahvistuminen? Tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa fysioterapeutin sinulle suunnittelemalla saliohjelmalla, jolloin varmistat turvallisen ja tuloksellisen treenaamisen. Tavoite voi olla myös hyvä mieli ja hyvä olo, urheilla voi myös rennolla asenteella.

Matalan kynnyksen kuntosalilla on tilaa treenata! Sopivat laitteet löytyvät kuntoilun vasta-alkajille, ikäihmisille, kuntoutujille ja aktiiviurheilijoille. Salilla on myös liikuntarajoitteisten tarpeet otettu huomioon.

Salilla on suuri painimatto vapaaseen harjoitteluun, paineilmalla toimivat käyttäjäystävälliset HUR -laitteet, Intence -kuntosalilaitteet sekä raskaampaan käyttöön Davidin ja Precoren laitteet. Käytettävissä on runsas valikoima vapaita painoja, kuntopalloja ja kuminauhoja. Seinäjoella HUR-laitteistoon on saatavilla lisäominaisuutena SmartCard, joka yhdistää omatoimisen harjoittelun ja personal training -tyyppisen harjoittelun. Lisätietoa SmartCardista tästä.

Tarjolla on erilaisia ryhmäliikunta -tunteja, esimerkiksi suosittu BungeeWorkOut järjestetään Seinäjoella Keskustan yksikössämme.

Kehonhuoltoon palveluistamme löytyvät hieronta ja fysioterapia, sekä erilaiset laitehoidot kuten Shockwave, LymphaTouch ja LPG, jotka nopeuttavat vammoista toipumista ja auttavat erilaisten kiputilojen hallinnassa.

Kuntosalikortti:

  • 35€/kk toistaiseksi voimassa oleva sopimus
  • samalla ovikoodilla käytettävissä myös Seinäjoen Hotelli Sorsanpesän kuntosali, sekä Ilmajoen kuntosali

Hyvinvointiyksikön muita palveluitamme

Tutustu myös muihin kuntosaleihimme:

Kuntosali Seinäjoki -Sorsanpesä
Kuntosali Ilmajoki
Kuntosali Helsinki
Kuntosali Vantaa
Kuntosali Tampere

Kuntosalin päivystysaika:
Maanantaisin klo 16 – 18.00

FYSIO 2000 kuntosalijäsenille
maanantaisin ILMAINEN ohjattu
saliryhmä klo 17-18