Kuntosali Seinäjoki

Keskustan monipuolinen kuntosali

Kuten kaikissa muissakin kuntosaleissamme, Keskustan toimipisteestä löytyvät paineilmalla toimivat, viimeisintä teknologiaa olevat HUR- laitteet. Ne on suunniteltu kuntoilun vasta-alkajien, ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten tarpeet huomioiden, mutta edistyneemmätkin pystyvät harjoittelemaan niillä silti tehokkaasti. Laitteet ovat erittäin käyttäjäystävälliset yksinkertaisuuden vuoksi ja niistä löytyykin helposti oikeat fysiologiset asennot parhaan harjoitteluhyödyn aikaansaamiseksi.
Iso painimatto tuo uudenlaista harjoittelua.

Saleiltamme löytyy myös David-laitesarjaa sekä Precoren laitteita. Keskustan toimipisteessä on lisäksi Intense-laitteisto, joka asettuu vaatimustasoltaan HUR:in ja Precoren väliin. Lisäksi Keskustan kuntosaliltamme löytyy iso painimatto, jossa voit tehdä esimerkiksi voimanaru-, rengas-, TRX- sekä kuntopalloharjoituksia.
Sorsanpesän tavoin, Keskustan toimipisteen HUR-laitteistoon on mahdollista hankkia lisäominaisuus, SmartCard, joka yhdistää omatoimisen harjoittelun ja personal training-tyyppisen harjoittelun.

Lisätietoa SmartCardista tästä.

Tutustu myös muihin kuntosaleihimme
Kuntosali Ilmajoki
Kuntosali Seinäjoki -Sorsanpesä
Kuntosali Helsinki
Kuntosali Vantaa
Kuntosali Tampere

 

Kuntosalin päivystysaika:
Maanantaisin klo 16 – 18.00

Tilaa kuntosalikortti

Tiesitkö, että nyt saat
6 kuntosalia
1 hinnalla
35€/kk