Kuntosalisopimus

1. Asiakkaalle luodaan käyttöön henkilökohtainen avainkoodi. Käytä avainkoodia aina vaikka päivisin ovi olisikin auki. Mikäli luvatta päästää muita omalla koodillaan sisään Fysio 2000 perii 300€ sakon.  Tutustumaan pääsee ilmaiseksi. Ilmoitathan henkilökunnalle, jos tuot kaverisi tutustumaan.

2. Asiakkuus on henkilökohtainen ja voimassa 1-12kk. Asiakkuuden voi irtisanoa tai laittaa tauolle sairastapauksissa (myös raskaus) lääkärintodistusta vastaan. Vuosikortin kohdalla irtisanominen voi tapahtua aikaisintaan 4kk kohdalla. Asiakkuuden voi purkaa muusta syystä 4kk kohdalla maksamalla irtisanomismaksun 49€.

3. Fysio 2000 kuntosalin asiakkailta odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös hygieniastasi. Tupakointi, alkoholituotteiden tai huumeiden käyttö ei ole sallittua.

4. Jos asiakas tahallisesti vaurioittaa Fysio 2000 kuntosalin kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti. On suositeltavaa pyyhkiä laitteet käytön jälkeen. Näin varmistamme että laitteet ovat aina siistejä.

5. Käytä aina asianmukaista vaatetusta ja sisäjalkineita. Sukilla tai paljain jaloin liikkuminen liikuntatiloissa on kielletty. Riisu aina ulkokengät eteiseen. Palauta liikuntavälineet, tangot, levypainot ja muut käyttämäsi tavarat aina alkuperäisille paikoilleen. Anna kaikkien käyttää kuntosalilaitteita; vapauta laite toisten käyttöön taukosi ajaksi. Tallelokerot ovat tarkoitettu vain päiväkäyttöön, älä jätä tavaroita niihin yön yli.

6. Olet vastuussa turvallisuudestasi. Seuraa ohjeita. Fysio2000 ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Fysio2000 kuntosalin tiloissa tai sen alueella.

7. Mikäli asiakas ei noudata asiakassääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia asiakkaitamme tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan asiakkuus jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. Fysio2000 kuntosali ei tässä tapauksessa palauta ennakkoon maksettuja maksuja.

8. Fysio2000 kuntosali ei vastaa menetyksistä, jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta syystä. Fysio2000 kuntosali ei vastaa asiakkaiden tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä asiakkaille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen asiakkaan toiminnasta. Jokainen asiakas vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi osallistua Fysio2000 kuntosalin tuottamiin palveluihin.

9. Asiakas on tietoinen, että Fysio2000 kuntosalin toimitilassa on kameravalvonta.

10. Jos asiakas aiheuttaa aukioloaikojen ulkopuolella hälytyksen, on hän velvollinen korvaamaan hälytyksestä aiheutuvat kustannukset.