Kuntosalisopimus

FYSIO 2000 kuntosalin sopimusehdot asiakkaalle

1. Asiakkuus

Asiakkuus FYSIO 2000 kuntosalille hankitaan joko suoraan henkilökunnalta tai verkkokaupan välityksellä. Kuntosalin sopimusehdot tulee hyväksyä sähköisesti  https://www.fysio2000.fi/kuntosalit/kuntosalisopimus/ (tai allekirjoittamalla tämä lomake toimipisteessä). Myös maksamalla ensimmäisen kuntosalimaksun, hyväksyy asiakas tässä sopimuksessa mainitut ehdot ja sopimus katsotaan hyväksytyksi.

Asiakkuus on henkilökohtainen ja voimassa sovitun määräajan tai toistaiseksi sopimuksessa mainituin irtisanomisehdoin (kohta 3). Asiakas saa käyttöönsä henkilökohtaisen tunnisteena toimivan ovikoodin, jota tulee käyttää jokaisella harjoituskerralla riippumatta siitä, onko ovi auki vai ei. Kuntosalin käyttöoikeus koskee kuntosaleja Seinäjoella keskustassa, Pulssilla ja Sorsanpesällä, Ilmajoella, Tampereella, Helsingissä ja Vantaalla. Tampereen, Helsingin ja Vantaan kuntosaleille tulee lisäksi lunastaa paikanpäällä oma kulkutägi. Muiden päästäminen kuntosaleille omalla ovikoodilla tai kulkutägillä aiheuttaa 300€ sakon asiakkuuden omistajalle. Ystävän saa tuoda etukäteen sovitusti tutustumaan kertaluonteisesti (lähetä viesti info@fysio2000.fi).

2. Kuntosaliasiakkuuden maksaminen

Kertamaksulliset (1kk / kertamaksullinen vuosikortti /kampanjat) kuntosalikortit  maksetaan välittömästi korttia hakiessa paikan päällä tai yhdellä laskulla.
Toistaiseksi voimassaolevan kuukausiveloitteisen kortin ensimmäinen maksuerä maksetaan laskulla, joka toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.
Tämän jälkeen asiakas voi hakea laskun viitenumerolla omasta verkkopankista e-laskuna.

3. Kuntosaliasiakkuuden irtisanominen

Määräaikainen sopimus on aina voimassa tämän määrätyn ajan, eikä sopimuksessa ole irtisanomisoikeutta.

Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen voit irtisanoa 1 kalenterikuukauden irtisanomisajalla, kuitenkin sopimuksen tulee olla voimassa vähintään 2 kk. Sopimuksen irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu.  

Irtisanomisilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen:info@fysio2000.fi

Huomioithan, että irtisanomista ei voi tehdä puhelimitse, tekstiviestillä, Facebookin kautta tms., vaan se käsitellään ainoastaan yllä olevasta sähköpostiosoitteesta (info@fysio2000.fi). Saat kuittauksen irtisanomisilmoitukseesi, kun asia on käsitelty.

4. Kuntosalilla toimiminen

Kuntosaleillamme odotamme asiakkailtamme siisteyttä (tavarat paikoilleen) sekä ystävällistä käytöstä muita asiakkaita kohtaan. Pyydämme myös välttämään voimakkaita hajusteita. Käytäthän aina sisäjalkineita turvallisuussyistä ja pyyhit laitteet käytön jälkeen. Tahallinen irtaimiston, kaluston tai kiinteistön vahingoittaminen johtaa korvausvelvollisuuteen. Mitkään päihteet tai tupakointi eivät ole kuntosalillamme sallittuja. Pitäessäsi taukoa laitteesta, vapautathan sen väliaikaisesti myös muiden käyttöön. Tallelokerot ovat vain treenin aikaiseen päiväkäyttöön. Asiakassääntöjen rikkominen voi johtaa käyttöoikeuden väliaikaiseen jäädyttämiseen tai irtisanomiseen. Tällöin ennalta maksettuja maksuja ei korvata asiakkaalle.

Asiakas on vastuussa omasta terveydentilastaan ja omasta sekä muut turvallisesti huomioivasta harjoittelusta. FYSIO 2000 ei vastaa menetyksistä, jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta syystä. FYSIO 2000 ei vastaa asiakkaiden tai muiden kiinteistöä käyttävien omaisuudelle aiheutuvista vahingoista, eikä asiakkaille aiheutuvista vahingoista jotka johtuvat onnettomuustapauksesta, asiakkaan terveydentilasta tai toisen asiakkaan toiminnasta.


5. Kameravalvonta ja hälytys

Asiakas on tietoinen kiinteistön ja tilojen kameravalvonnasta. Asiakas on myös korvausvelvollinen jos hän aukioloaikojen ulkopuolella aiheuttaa hälytyksen.