Lapsiparkki

Lapsiparkki – toiminnallinen liikuntaryhmä lapsille

Ajankohta – Paikka
Tiistaina klo 17 – 20 – Sorsanpesä
Perjantaina klo 17 – 19 – Sorsanpesä

HUOM – Lapsiparkki toteutetaan minimissään 4 lapselle! Järjestäjä voi perua Lapsiparkin mikäli osallistujia on liian vähän.

Lapsiparkin ohjeita, toiminta ja säännöt

Lapsiparkin ikäraja on 2 – 6 vuotta (alle kouluikäiset)
FYSIO 2000 Lapsiparkki on toiminnallinen liikuntaryhmä, johon otetaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lapsiparkin hinta on 3€/lapsi/kerta, samassa taloudessa asuvat seuraavat lapset 2€/hlö/kerta. Maksetaan joka kerta suoraan ohjaajalle lasta Lapsiparkkiin tuodessa!
Ilmoittautuminen lapsiparkkiin tapahtuu viereisellä nettilomakkeella
Lapsiparkista lisätietoja ja varauksien peruutukset puh. 044 382 2966/Annemari
Lapsiparkkitila ei ole ilmainen tai lapsen omatoiminen leikkipaikka.
Lapset eivät voi tulla sinne ilmoittautumatta. Myöskään kuntosali ei ole lasten paikka vanhempien treenatessa, vaan silloinkin lapset tulee ilmoittaa lapsiparkkiin. Ilmoittautuminen tulee ehdottomasti perua, mikäli lapsi estyy tulemasta lapsiparkkiin. Peruutus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen lapsiparkin aukeamista.
Lapsiparkkivaraukset ovat myös ryhmäliikuntatuntien tavoin varauskieltotoiminnan alla. Peruuttamattomat lapsiparkkivaraukset huomioidaan varauskieltojärjestelmässä.

Ymmärrämme lapsiperheen arjen haasteita, joten toivomme, että ilmoitus tehdään asiakaspalveluun, jos et ehdi tehdä sitä järjestelmään.
Lapsiparkkiin tullessa lasten vanhempien tulee tuoda lapsi Lapsiparkkiin niin, että ohjaaja on vastaanottanut lapsen. Kerro lapsiparkin ohjaajalle aina minne olet menossa liikkumaan, sillä tulemme hakemaan sinua jos lapsi on esimerkiksi kovin itkuinen.
Emme toivo lasten tuovan mukanaan omia leluja, sillä lapsiparkissa on monipuolisesti leluja ja omien lelujen toiminen aiheuttaa usein pahaa mieltä, kun niitä täytyisi muistaa jakaa myös toisten lasten kanssa.
Omien eväiden tuominen lapsiparkkiin on kielletty, sillä joku toinen lapsi saattaa olla allerginen juuri niille ruoka-aineille eikä parkissa ole paikkaa syödä eväitä turvallisesti.
Pienten lasten vanhemmille: Huolehtikaa tuodessanne lasta parkkiin, että vaippaikäinen lapsi on syötetty ja vaipat vaihdettu. Tarvittaessa voitte tuoda lapsen hoitolaukun lapsiparkkiin, sillä ohjaajat vaihtavat lapsen vaipan jos tilanne niin vaatii (esim. jos hoitoaikaa on runsaasti vielä jäljellä).

Lapsiparkkiin mahtuu liikunnan riemua ja siitä johtuvaa melua ja melskettä, mutta lasten turvallisuus on silti aina etusijalla. Sen vuoksi toiminta joustaa sen mukaan minkä ikäisiä lapsia parkissa kulloinkin on.

Lapsella on hyvä olla joustavat liikuntaan sopivat vaatteet, tossut/jarrusukat/sisäpelikengät ja oma juomapullo
Tulethan itse myös noutamaan lapsen lapsiparkista. Lasta ei luovuteta vieraiden matkaan.

Ethän tuo kipeää lasta Lapsiparkkiin tartuttamaan muita!

 

Ensimmäistä kertaa lapsiparkissa?

Kun tuot lastasi ensimmäistä kertaa lapsiparkkiin ja epäilet hänen arastelevan sinne jäämistä, voitte tulla hieman etuajassa ja katsella paikkoja yhdessä. Alussa on todennäköisesti hyvä käydä itse treenaamassa hieman lyhyempiä aikoja, jotta lapsi ehtii tottua parkin tiloihin ja ohjaajiin ja ohjaajat puolestaan lapseen. Jos lapsesi on parkissa kovin itkuinen ja hätääntynyt emmekä saa häntä rauhoittumaan, niin tulemme hakemaan sinua ryhmäliikuntatunnilta tai kuntosalilta, joten ei tarvitse pelätä että lapsesi joutuisi koko tuntia itkeskelemään.

Toivomme liikunnallista yhteistyötä!

Lapsiparkkiin ilmoittautuminen

Muuta huomioitavaa josta ohjaajien on hyvä tietää