Liikuntaryhmät

Ryhmät alkavat viikolla 3 ja päättyvät viikolla 19. Viikolla 9 ei ryhmiä (talvilomaviikko). Ryhmäkertoja kaikkiaan 16! Ohjaajina toimivat fysioterapeutit sekä Personal trainer.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot arkisin klo 08- 17 asiakaspalvelun puh. 050 0261645 tai fysioterapia(at)fysio2000.fi

FysioCORE

Tunnit ke klo 18.00 Sorsanpesällä ja la klo 10.00 keskustassa
Ohjaajina Outi Aunula ja Annika Halonen

Tunneilla keskitytään keskivartaloon, selkärangan hallintaan ja liikkuvuutta lisäävät sekä erityisesti selän ja vatsan tukilihaksistoa harjoittavat tunnit . Ryhmän tavoitteena on selkäoireiden vähentäminen tai niiden ennaltaehkäiseminen. Tunneilla tehdään paljon keskivartaloa tukevia harjoituksia. Ryhmässä kiinnitetään erityisesti huomiota ergonomiaan ja oikeisiin suoritustekniikoihin. Tunti sisältää lihaskunto-, liikkuvuus ja tasapainoharjoitteita, ja varmasti saat myös hikeä pintaan.

Pilates

Tunnit ti Sorsanpesällä klo 09 ja ti klo 17.30 keskustassa
Ohjaajana toimii Jenni Manner, Riina Pitkänen ja Sirpa Harju

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka pääperiaatteena on vahvistaa erityisesti keskivartaloa, ja sen kautta parantaa koko kehon ryhtiä, hyvinvointia ja toiminnallisuutta. Keskivartalon syvien lihasten aktivoiminen ja hengitys ovat iso osa pilatesharjoittelua. Pilatesharjoittelu kehittää kuitenkin monipuolisesti kehon voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja kehonhallintaominaisuuksia. Erinomainen tunti myös selkävaivoista tai ryhtiongelmista kärsiville.
Pilatesharjoittelussa kiinnitetään paljon huomiota oikeaan suoritustekniikkaan ja liikeratoihin. Aikaisempaa kokemusta et kuitenkaan tarvitse pilatestunneillamme, vaan voit osallistua mihin tahansa ryhmään. Jos kuitenkin itse kaipaat syventävää ja rauhallisesti alkeista lähtevää ryhmää, voit aloittaa alkeistunnista.

Kuntonyrkkeily

Tunnit Sorsanpesällä ke klo 19.00
Ohjaajana toimii Jarkko Syrjälä
Hauskaa ja tehkokasta liikuntaa. Lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti kasvattava.
Täydellinen liikuntamuoto istumatyötä tekevälle toimistotyöntekijälle!!
Omia harjoitteluhanskojat et tarvitse, vaan saat ne meiltä lainaan.

Kahvakuula

pe klo 17 Sorsanpesän yksikkö, Seinäjoki
Ohjaajana: Jarkko Syrjälä

Kahvakuulalla saa nopeaa ja tehokasta lihaskuntotreeniä. Yhdelläkin kuulalla pystyy tekemään useampaa erilaista harjoitusta. Tunneilla käydään läpi perusliikkeitä, ja treeniä käydään läpi helpoilla mutta tehokkailla liikkeillä.

BungeeWorkOut

Tunnit Keskustassa
ti klo 19.00 ja 20.00
ke klo 15.30
to klo 10.00 ja 17.00
la klo 11.00
Ohjaajana toimii Riina Pitkänen, Jenni Manner ja Annika Halonen

Uusi ryhmäliikuntamuoto jatkuu Seinäjoelle. Miltä tuntuisi roikkua katosta valjaissa, joustavien kuminauhojen varassa ja jumpata, tanssia ja liikkua hyvän musiikin tahdissa?
BungeeWorkOut on painotonta harjoittelua, jossa yhdistyy tanssillinen liikkuminen ja aerobic sekä myös vaikka pääalaspäin roikkumisen. Joustavien kuminauhojen varassa valjaisiin kiinnitettynä tämä liikunta muoto mahdollistaa sulavan liikkumisen, ilmassa leijumisen myös sellaisille henkilöille joille se ei muuten olisi mahdollista.

FysioÄIJÄT

Tunti ma klo 18.00 Sorsanpesällä
Ohjaajana Jarkko Syrjälä

Miesten oma liikuntaryhmä. Tunnit pitävät sisällään miehekästä liikettä, kehonpaino-, liikkuvuutta lisääviä harjoitteitä sekä tekemisen meininkiä. Sopii kaiken tasoisille ja kokoisille kuntoilijoille.

Kehon huoltoa ja rullausta

Tunnit Sorsanpesällä pe klo 18.00
Ohjaajana Jarkko Syrjälä

Kärsitkö kireistä ja kipeistä lihaksista? Onko liikkuvuutesi huono?
Kehon huolto ja rullaustunneilla käytetään apuna niin FoamRollereria kuin perinteisiä venytyksiä. FR putkella lihaskalvoja ja pehmitellään lihaksia. Lisäksi tunnilla keskitytään kehon liikkuvuuteen ja venyttelyyn.

Ilmoittaudu mukaan liikuntaryhmiin

Kevään ryhmäliikuntatunnin vakiokävijä 120€/ryhmä
(jos vakiokävijänä osallistut jollekin muulle tunnille hinta 5€/tunti)

(FYSIO 2000 kuntosaliasiakkaille, eläkeläisille ja opiskelijoille hinta -10e)

BWO tehotreenaajakortti koko kevät – osallistu niin moneen ryhmään kuin haluat 150€
(Huom! Valitse yksi vakioryhmä, loput käynnit vapaasti, olettaen että ryhmään mahtuu. Vaatii AINA ennakkoilmoittautumisen tunnille)

Irtotunti 10€/kerta
(HUOM! Vaatii AINA ennakkoilmoittautumisen tunnille)

Liikuntaryhmät Sorsanpesä

Liikuntaryhmät Keskusta

BungeeWorkOut tehotreenaajan kortti

Minä olen:

Työssä käyvä henkilö hinta 120eEläkeläinen hinta 110eOpiskelija hinta 110eFYSIO 2000 kuntosaliasiakas hinta 110eBWO tehotreenaajan kortti 150e