Liikuntaryhmät

Ryhmäliikunta

FYSIO 2000 ryhmäliikunnan tarjonta on pienryhmissä toimivaa monipuolista, henkilökohtaisempaa ja kaikille sopivaa

Vatsa- pakara jumppa

Tunnit Seinäjoen keskustassa
Ohjaajana Katja Saari
Pakaroiden ja vatsalihasten  vahvistaminen  vaikuttaa suoraan ryhtiimme ja suojaa selkävaivoilta. Monilla meistä takataskujen alla lepäävä ahteri on runsaan istumisen seurauksena kuitenkin  tasainen kuin Pohjanmaa, mikä on yksi merkki siitä, että tärkeä tukilihaksisto on päässyt heikentymään ja kiristymään. Pinnalliset pakaralihakset löytyvät yleensä helpommin, mutta syvät pakaralihakset vaativat usein ohjattua harjoittelua, jotta niiden käytössä pääsee hyvään alkuun.

Vatsa-pakara -tunnilla tehdään tehokas lihaskuntotreeni keskittyen vatsan, pepun ja reisien alueelle. Tunti aloitetaan lyhyellä aerobisella lämmittelyllä ja lopussa venytellään. Lihaskuntoliikkeissä käytetään vastuksena pääasiassa omaa kehonpainoa, mutta myös välineitä kuten vastuskuminauhoja tai levypainoja.

BungeeWorkOut

Tunnit Seinäjoen Keskustassa, maks. 8 osallistujaa yhtäaikaisesti!
Uusi ryhmäliikuntamuoto jatkuu Seinäjoelle. Miltä tuntuisi roikkua katosta valjaissa, joustavien kuminauhojen varassa ja jumpata, tanssia ja liikkua hyvän musiikin tahdissa?
BungeeWorkOut on painotonta harjoittelua, jossa yhdistyy tanssillinen liikkuminen ja aerobic sekä myös vaikka pääalaspäin roikkumisen. Joustavien kuminauhojen varassa valjaisiin kiinnitettynä tämä liikunta muoto mahdollistaa sulavan liikkumisen, ilmassa leijumisen myös sellaisille henkilöille joille se ei muuten olisi mahdollista.
Ohjaajina: Katja Saari, Sirpa Harju ja Linnea Ylitalo

FYSIO FitDANCE -tanssitunnit

Pidetään hauskaa ja hikoillaan siinä sivussa! Tanssitaan helpoilla askelsarjoilla ja kiusataan ongelma-alueita, kuten reisiä, vyötäröä ja peppua.
(Jumppamattoa ei tarvita)
Ohjaajana Nina Lahti-Röyskö
Aikaisempi tanssikokemus ei ole välttämätöntä. Kaikki ovat tervetulleita!
HUOM! maks. 20 osallistujaa

Avoin kuntosali -ryhmä kuntosalin jäsenille

Tarjoamme kuntosalijäsenillemme ILMAISEN ryhmämuotoisen ohjatun kuntosaliryhmän Seinäjoen ja Ilmajoen yksiköissä. Ohjatusti ryhmässä käydeään läpi laiteharjoittelun perusteita, harjoittelua vapailla painoilla sekä toiminnallinen harjoittelu (oma kehonpaino, Trx, kahvakuula).

Pilates

Seinäjoen keskustassa ja Sorsanpesällä, maks. 10 osallistujaa ryhmässä
Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka pääperiaatteena on vahvistaa erityisesti keskivartaloa, ja sen kautta parantaa koko kehon ryhtiä, hyvinvointia ja toiminnallisuutta. Keskivartalon syvien lihasten aktivoiminen ja hengitys ovat iso osa pilatesharjoittelua. Pilatesharjoittelu kehittää kuitenkin monipuolisesti kehon voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja kehonhallintaominaisuuksia. Erinomainen tunti myös selkävaivoista tai ryhtiongelmista kärsiville.
Pilatesharjoittelussa kiinnitetään paljon huomiota oikeaan suoritustekniikkaan ja liikeratoihin. Aikaisempaa kokemusta et kuitenkaan tarvitse pilatestunneillamme, vaan voit osallistua mihin tahansa ryhmään. Jos kuitenkin itse kaipaat syventävää ja rauhallisesti alkeista lähtevää ryhmää, voit aloittaa alkeistunnista.
Ohjaajina: Sirpa Harju ja Jenni Seuranen

Bodybalance (lesmills)

Seinäjoen keskustassa, maks 10 osallistujaa ryhmässä
Tunneilla saat kehostasi joustavamman ja voimakkaamman. Auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Ohjattujen liikesarjojen ja liikkeiden sekä eri asentojen kautta harjoitellaan niin keskittymistä ja hengitystekniikkaa musiikkiin yhdistettynä.  Jokainen treeni sisltää helppoja, mutta myös haasteita antavia harjoituksia. Sopii vasta-alkajalle kuin myös kokeneelle konkarille.
Ohjaajana Katja Saari

FYSIO Hiit -treeni

Seinäjoen keskustassa, maks. 10 osallistujaa ryhmässä
Uusi ryhmäliikuntamuoto FYSIO 2000 palvelutarjonnassa, tarjoaa tehokasta ja intensiivistä treeniä kaiken tasoisille liikkujille! FYSIO Hiit -treenit ovat kestävyysharjoittelua sisältäen eripituisia lyhyitä ja kovatehoisia harjoitusosuuksia.  Harjoittelussa maksimoidaan ajankäyttö, kehittäen samalla sydän- ja hengityselmistön kuntoa tehokkaasti.
Tule – koe ja ihastu!
Ohjaajana Katja Saari

Satunnaisesti järjestämme myös muita liikuntaryhmiä FYSIOLLA:

FysioCORE

Tunneilla keskitytään keskivartaloon, selkärangan hallintaan ja liikkuvuutta lisäävät sekä erityisesti selän ja vatsan tukilihaksistoa harjoittavat tunnit . Ryhmän tavoitteena on selkäoireiden vähentäminen tai niiden ennaltaehkäiseminen. Tunneilla tehdään paljon keskivartaloa tukevia harjoituksia. Ryhmässä kiinnitetään erityisesti huomiota ergonomiaan ja oikeisiin suoritustekniikoihin. Tunti sisältää lihaskunto-, liikkuvuus ja tasapainoharjoitteita, ja varmasti saat myös hikeä pintaan.

Kuntonyrkkeily

Hauskaa ja tehkokasta liikuntaa. Lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti kasvattava.
Täydellinen liikuntamuoto istumatyötä tekevälle toimistotyöntekijälle!!
Omia harjoitteluhanskojat et tarvitse, vaan saat ne meiltä lainaan.

Kahvakuula

Kahvakuulalla saa nopeaa ja tehokasta lihaskuntotreeniä. Yhdelläkin kuulalla pystyy tekemään useampaa erilaista harjoitusta. Tunneilla käydään läpi perusliikkeitä, ja treeniä käydään läpi helpoilla mutta tehokkailla liikkeillä.

FysioÄIJÄT

Miesten oma liikuntaryhmä. Tunnit pitävät sisällään miehekästä liikettä, kehonpaino-, liikkuvuutta lisääviä harjoitteitä sekä tekemisen meininkiä. Sopii kaiken tasoisille ja kokoisille kuntoilijoille.

Kehon huoltoa ja rullausta

Kärsitkö kireistä ja kipeistä lihaksista? Onko liikkuvuutesi huono?
Kehon huolto ja rullaustunneilla käytetään apuna niin FoamRollereria kuin perinteisiä venytyksiä. FR putkella lihaskalvoja ja pehmitellään lihaksia. Lisäksi tunnilla keskitytään kehon liikkuvuuteen ja venyttelyyn.

Tule mukaan!

Syksyn ryhmäliikuntatunnit – ILMOITTAUDU NYT!!

Seinäjoki, Keskusta: 

Vain viikko 35
Ke klo 17:30 + To klo 17:30
Pilates alkeet 2x 90min 30€ (kuntosalijäsenille 20€)

Ma klo 17:00 Avoin kuntosaliryhmä kuntosalijäsenille (vko 36- 48, ei vko 42) ILMAINEN!

vko 36 – 41
Ma klo 18:45 Body Balance (Les Mills) 60€ (kuntosali jäsenille 50€)
Ke klo 17:00 BungeeWorkOut 60€ (kuntosalijäsenille 50€)
Ke klo 18:00 Pilates 60€ (kuntosalijäsenille 50€)
To klo 18:00 BungeeWorkOut 60€ (kuntosalijäsenille 50€)

Vko 39 – 49 (ei vko 42)
Ma klo 18:00 Vatsa-pakara jumppa 90€ (kuntosali jäsenille 70€)

Ilmajoki:

Ti klo 17.00 Avoin kuntosaliryhmä kuntosalijäsenille (vko 36- 48, ei vko 42) ILMAINEN
To klo 18:00 Naisten kuntosaliryhmä 60€ (kuntosalijäsenille 50€)

Seinäjoki, Sorsanpesä

Ti klo 09.00 Aamu-Pilates (vko 43-48)  60€ (kuntosalijäsenille 50€)
Ke klo 17.00
Avoin kuntosaliryhmä kuntosalijäsenille (vko 36- 48, ei syyslomaviikolla 42) ILMAINEN

FYSIO FitDance -tanssitunnit
Paikka: Seinäjoen urheilutalo, Jumppasali. Vko 40 – 50, (ei syyslomaviikolla 42) 100€ (kuntosalin jäsenille 90€)
Ke klo 19.00 Ryhmä I
Ke klo 20.00 Ryhmä II

Ilmoittaudu soittamalla 044 757 2000 tai sähköpostitse fysioterapia@fysio2000.fi

Muuta huomioitavaa:

Hinnat ja aikataulu:

Ryhmän minimikoko 6hlö, jolloin ryhmä toteutuu. Bungee maks 8hlö. Toteutamme ryhmäliikunnan pienryhmissä, jolloin ohjaus on henkilökohtaisempaa.

Ryhmät pyörivät syksyllä osa 6 viikon jaksossa, ennen ja jälkeen syyslomaviikon. Ilmoittautumiset ja maksut suoritetaan aina erikseen kuhunkin ryhmään (poislukien FYSIO FitDance).

Maksu paikan päällä ensimmäisellä kokoontumiskerralla (käteinen, pankkikortti, liikuntasetelit). Poislukien FYSIO FitDance josta osallistujille lähetetään ilmoittautumisen jälkeen lasku.

Kertamaksu yksittäiselle tunnille 12€ (kuntosalijäsenille 10€)

FYSIO Hiit -treeni