Liikuntaryhmät

Ryhmät alkavat viikolla 36 ja päättyvät viikolla 48. Viikolla 42 ei ryhmiä (syyslomaviikko). Ryhmäkertoja kaikkiaan 13! Ohjaajina toimivat fysioterapeutit sekä Personal trainer.
Ryhmäliikuntatunnin hinta sisältää 1kk salikortin norm. 95e
(FYSIO 2000 salikorttilaisille, eläkeläisille ja opiskelijoille hinta 85e]

CombatFit erikoishintainen pienryhmävalmennustunti, 199e sis.yhteisharjoitukset kaksi kertaa viikossa, loppuvuoden salikortti, henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja ohjaus.

CombatFit

HUOM! Erikoishintainen liikuntaryhmä, joka toteutetaan pienryhmävalmennuksena; yhteisharjoitukset kaksi kertaa viikossa, hinta sisältää myös henkilökohtaisen kuntosaliohjelman ja ohjauksen.
Haluatko Sinäkin kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa sekä ylipäänsä tuntea olosi paremmaksi?
Kaipaatko motivoivaa ja inspiroivaa harjoitteluympäristöä?
Combatfit perustuu Training For Warriors (TFW) harjoitus metodiin joka on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Ohjaaja on kouluttautunut TFW level-II ohjaajaksi.
Tarjoamme välineen kaikille niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, suorituskykyään tai yleistä terveyttään –henkistä vahvuutta unohtamatta. Harjoittelussa yhdistetään monipuolinen lämmittely, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa! Harjoitukset ovat tavallisia ihmisiä varten, jotka haluavat voida paremmin.

Tuloksia syntyy – takuu varmasti!

Mitä tunneilla tehdään?

Kuntopiirit
Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, joiden harjoituksen vaikutuksesta sekä syke, että upea fiilis, antavat nostetta päivääsi. Tunnilla käytetään kehonpaino harjoitteiden lisäksi apuna erilaisia salin välineitä. Harjoitus kehittää voimaa ja kestävyyttä ja kasvattaa myös henkistä kanttia.
Voimatreenit
Voima 1 ja Voima 2 Voimaharjoittelu ovat harjoittelun kulmakiviä. Voimaominaisuuksien oikeaoppinen kehittäminen luo perustan kaikelle harjoitukselle, mutta on myös jokapäiväisen jaksamisen perusta. Voima-1 on ylävartalo painotteinen ja Voima-2 on alavartalo painotteinen harjoitus. Voimaominaisuuksien kehittämiseksi Voima-tunneilla harjoitellaan perusliikkeitä kuten maastavetoa ja erilaisia kyykky harjoitteita. Myös erilaiset punnerrukset ja leuanvedot tulevat tutuiksi. Voimaharjoittelu sopii kaikille. Valmentajan opastuksella voi jokainen lähtötasosta riippumatta osallistua voimatunneille.

FoamRoller

Kärsitkö kireistä ja kipeistä lihaksista? Onko liikkuvuutesi huono?
FoamRoller tunnilla rullaillaan FoamRoller putkella lihaskalvoja ja pehmitellään lihaksia. Lisäksi tunnilla keskitytään kehon liikkuvuuteen ja venyttelyyn.

Pilates

Tunnit:
Sorsanpesällä ti klo 09.00 ja Keskustassa la klo 10.00

Ohjaajana toimii Jenni Manner, Riina Pitkänen ja Sirpa Harju

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka pääperiaatteena on vahvistaa erityisesti keskivartaloa, ja sen kautta parantaa koko kehon ryhtiä, hyvinvointia ja toiminnallisuutta. Keskivartalon syvien lihasten aktivoiminen ja hengitys ovat iso osa pilatesharjoittelua. Pilatesharjoittelu kehittää kuitenkin monipuolisesti kehon voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja kehonhallintaominaisuuksia. Erinomainen tunti myös selkävaivoista tai ryhtiongelmista kärsiville.
Pilatesharjoittelussa kiinnitetään paljon huomiota oikeaan suoritustekniikkaan ja liikeratoihin. Aikaisempaa kokemusta et kuitenkaan tarvitse pilatestunneillamme, vaan voit osallistua mihin tahansa ryhmään. Jos kuitenkin itse kaipaat syventävää ja rauhallisesti alkeista lähtevää ryhmää, voit aloittaa alkeistunnista.

Kunnon selkä -tasapainoa ja kehonhallintaa

Selkärangan hallintaa ja liikkuvuutta lisäävä sekä erityisesti selän tukilihaksistoa harjoittava selkäryhmä. Ryhmän tavoitteena on selkäoireiden vähentäminen tai niiden ennaltaehkäiseminen. RYhmässä kiinnitetään erityisesti huomiota ergonomiaan ja oikeisiin suoritustekniikoihin. Tunti sisältää lihaskunto-, liikkuvuus ja tasapainoharjoitteita, ja varmasti saat myös hikeä pintaan.

Kuntonyrkkeily

Tunnit Sorsanpesällä ke klo 19.00
Ohjaajana toimii Jarkko Syrjälä
Hauskaa ja tehkokasta liikuntaa. Lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti kasvattava.
Täydellinen liikuntamuoto istumatyötä tekevälle toimistotyöntekijälle!!
Omia harjoitteluhanskojat et tarvitse, vaan saat ne meiltä lainaan.

Lantiopohjan jumppa

Tämä liikuntamuoto on tarkoitettu raskaana oleville tai jo synnyttäneille äideille.
Jo raskausaikana lantiopohjan lihakset joutuvat koetukselle, ja onkin todettu että jo ennen synnytystä hyvillä harjoituksilla voidaan estää lantiopohjan veltostumista (voi aiheuttaa mm. virtsankarkailua). Myös synnytyksen jälkeen tehdyt harjoitukset auttavat elimistöä palautumaan raskauden rasituksesta.
Tälle tunnille ovat tervetulleita myös synnyttäneet äidit vauvojen kanssa. Tällöin tunnilla tarpeen mukaan voidaan jumpata myös vauvojen kanssa.

Teinit minttiin -kuntosaliryhmä

Ryhmässä tutustutaan kuntosalilaitteisiin ja nuorille suunnattuihin treenaustekniikoihin fysioterapeutin tai Personal Trainerin opastuksella. Kuntosaliharjoittelun lisäksi käydään läpi toiminnallista harjoittelua sekä kiinnitetään huomiota myös liikkuvuuteen. Tiedossa kunnon treeniä ja hikeä yläasteikäisille nuorille!
HUOM!!! Tämä ryhmäliikunta sisältää kuntosalikortin uusille asiakkaille loppuvuodeksi!! Nykyiset asiakkaat hinta vain 65€!!

 

Kahvakuula

Kahvakuulalla saa nopeaa ja tehokasta lihaskuntotreeniä. Yhdelläkin kuulalla pystyy tekemään useampaa erilaista harjoitusta. Tunneilla käydään läpi perusliikkeitä, ja treeniä käydään läpi helpoilla mutta tehokkailla liikkeillä.

 

BungeeWorkOut

Tunnit Keskustassa to klo 10.00
pe klo 19.00 ja klo 20.30 sekä la klo 15.00
Ohjaajana toimii Riina Pitkänen

Uusi ryhmäliikuntamuoto rantautuu nyt myös Seinäjoelle. Miltä tuntuisi roikkua katosta valjaissa, joustavien kuminauhojen varassa ja jumpata, tanssia ja liikkua hyvän musiikin tahdissa?
BungeeWorkOut on painotonta harjoittelua, jossa yhdistyy tanssillinen liikkuminen

ja aerobic sekä myös vaikka pääalaspäin roikkumisen. Joustavien kuminauhojen varassa valjaisiin kiinnitettynä tämä liikunta muoto mahdollistaa sulavan liikkumisen, ilmassa leijumisen myös sellaisille henkilöille joille se ei muuten olisi mahdollista.

Kehonpainohallintaharjoittelu

Tällä tunnilla et tarvitse mitään välineitä, sinun ei tarvitse osata monimutkaisia askelkuvioita, vaan apuvälineenä käytetään omaa kehoa.

Tyypillisiä tavoitteita kehonpainoharjoittelussa ovat uusien liikkeiden oppiminen sekä voiman ja lihasmassan lisääminen. Kehonpainoharjoitteluliikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja kehittävät voiman lisäksi kehonhallintaa, minkä vuoksi niitä käytetään monien lajien (mm. telinevoimistelu, kamppailulajit ja kiipeily) oheisharjoittelussa.
Kehonpainoharjoittelun tavoitteena on usein lisätä fyysistä voimaa sekä muokata ulkonäköä ja edistää terveyttä kasvattamalla lihaksia ja polttamalla rasvaa.

Ilmoittaudu mukaan liikuntaryhmiin

HUOM! – ComatFit treenimuoto sis. 2 ohjattua liikuntakertaa/vko, loppuvuoden kuntosalikortin ja ohjauksen. HINTA 199e. Muut ryhmäliikunta tunnit sis. 1kk kuntosalikortin HINTA 95e (FYSIO 2000 kuntosaliasiakkaille, eläkeläisille ja opiskelijoille hinta 85e)

Liikuntaryhmät Sorsanpesä

Liikuntaryhmät Keskusta

Minä olen:

Työssä käyvä henkilö hinta 95eEläkeläinen hinta 85eOpiskelija hinta 85eFYSIO 2000 kuntosaliasiakas hinta 85e