Maksutavat ja toimitusehdot

Maksutavat

Verkkopankilla

Hyväksymme kaikki suomalaiset verkkopankit. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oman Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-Pankin ja Ålandsbankenin kautta.

Laskulla

Lähetämme tilauksen mukana laskun, jonka eräpäivä on 14 päivää siitä, kun tilaus on lähetetty. Laskutuslisä on 5,00 euroa (ei näy tilauksen loppusummassa ostoskorissa). Täytettyänne tiedot tilauksen yhteydessä, hyväksytte että tarkistamme luottotietonne. Maksamattomasta laskusta lähetämme huomautuksen, josta peritään huomautusmaksu. Epäselvissä tapauksissa voimme vaatia laskun maksamista ennen tilauksen lähettämistä.

Osamaksulla

Tilaus on mahdollista maksaa myös osamaksulla. Valitse kassalla maksutavaksi Checkout > Collector Bank lasku/osamaksu. Saat säätää kuukausimaksun Sinulle sopivaksi.

Tyhy-setelit ja -kortit

Liikuntasetelit käyvät maksuvälineeksi FYSIO 2000 toimipisteissä paikan päällä. Yhteystiedot löydät tästä linkistä.

E-laskulla

E-laskutus on käytössä meillä toistaiseksi voimassaolevan kuntosalikortin kohdalla (35 €/kk). Saat ensimmäisen laskun sähköpostitse ja tuon laskun viitenumerolla saat haettua FYSIO 2000 Oy:n e-laskujen lähettäjäksi. Tämän jälkeen e-laskutus toimii ja seuraavien kuukausien laskut saapuvat suoraan verkkopankkiisi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postin sekä Matkahuollon palveluita. Tilauksen voi myös noutaa kivijalkakaupastamme Seinäjoelta os. Keskuskatu 17 – ilman postituskuluja.

Toimituskulut

Tilauksiin lisäämme postituskulut Postin tai Matkahuollon laskutuksen mukaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetukseen tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 5 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@urheiluteippi.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetusvaurioita voi syntyä. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Postiin/ Matkahuoltoon. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.