FYSIO PT ja Personal Training

FYSIO PT ja Personal Training

Lähes meillä kaikilla on jokin vaiva tai vamma. Niskaa kolottaa, hartiat jumissa, selkä tai polvi kipeänä, mutta myös ylipainoa voidaan sanoa vaivaksi.

OLETKO VALMIS ONNISTUMAAN?

FYSIO PT
(kaikilla toimipisteillä)

Fysioterapian ja henkilökohtaisen valmennuksen yhdistelmä!

FYSIO PT sopii aloittelijoille ja aktiiviurheilijoille, tavoitteena on kivuton treenaaminen, vaikka taustalla olisi fyysisiä ongelmia. FYSIO 2000 fysioterapeutti on tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntija, ammattilainen, jonka kanssa on turvallista aloittaa liikunta- sekä kuntosaliharjoittelu.

Fysioterapeutti on liikkeen laadun spesialisti, joka osaa puuttua myös kivun taustalla oleviin rakenteellisiin ongelmiin. FYSIO PT pystyy tarjoamaan monipuolisesti treenin ja ravinto-opastuksen lisäksi asiakkaalleen tarvittaessa fysioterapeuttiset harjoitteet, hieronnat ja erilaiset laitehoidot. Fysioterapeutin tekemällä ohjelmalla treenaaminen on turvallista ja tuloksellista.

Personal Trainer
(Pulssin toimipisteellä)

Henkilökohtainen valmentaja kaikille vartalotyypeille!

PT sopii henkilölle, jolla on selkeä tavoite ja päämäärä ja mahdollisuus harjoitella täysipainoisesti ilman terveydentilallisia rajoitteita. Tavoitteet kartoitetaan aluksi yhdessä, jonka jälkeen laaditaan henkilökohtaiset ruokavalio- ja treenisuunnitelmat. Personal Trainer kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on mielekästä ja tehokasta. Tuloksia syntyy, kun motivaatiota pidetään yllä monipuolisella ja järkevällä liikuntasuunnitelmalla.

Olipa tavoite sitten yhdeksän kilon laihdutus, maratonin juokseminen, kivikovat vatsalihakset tai yksinkertaisesti arjessa jaksaminen, saat siihen apua Personal Trainerilta.

Elämäntapamuutos on vaikea tehdä yksin. Osaavan ammattilaisen avulla onnistut varmasti!

Vahvuuksia vahvistamassa

Olemme tukenasi rakentamassa juuri sinun mittojesi mukaista kokonaisuutta, olivatpa tavoitteesi sitten urheilussa, hyvinvoinnissa tai kuntoutumisessa. Ei ole olemassa liian pieniä tai suuria tavoitteita, vaan intohimomme on auttaa sinua muovaamaan paras versio itsestäsi. Kaikille vartalotyypeille!

“FYSIO PT löydettiin minulle oikea tapa treenata. Ammattilaisen ansiosta sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla: personal treinerin ja fysioterapeutin” 
Janina Fry, yrittäjä

“Tykkään treenata täällä, koska on tuttu fysioterapeutti seuraamassa mun treeniä. Ja että tehdään oikeita asioita ja, että mennään oikeaan suuntaan.
Emma Varis, yrittäjä, Emman & Mamas

“Olen monta vuotta yrittänyt lisätä itsenäisesti liikuntaa, siinä onnistumatta. Nyt olen fysioterapeutin ohjauksessa saanut itselleni hyvän kunnon, ja painokin on siinä ohella tippunut”
Miikka Voipio, yksikönjohtaja, Peab oy