FYSIO Personal Training

Fysioterapian ja henkilökohtaisen valmennuksen yhdistelmä! Oletko valmis onnistumaan?

FYSIO PT sopii aloittelijoille ja aktiiviurheilijoille, tavoitteet asetetaan asiakkaan kanssa yhdessä. Ammattilainen tukee asiakkaansa luontaista motivaatiota terveysliikunnan, ravinnon ja levon tasapainottamiseksi. Fysioterapeutin tekemällä ohjelmalla treenaaminen on turvallista ja tuloksellista!

Lähes meillä kaikilla on jokin vaiva tai vamma. Niskaa kolottaa, hartiat jumissa, selkä tai polvi kipeänä, mutta myös ylipainoa voidaan sanoa vaivaksi. FYSIO 2000 fysioterapeutti on tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntija, ammattilainen, jonka kanssa on turvallista aloittaa liikunta- sekä kuntosaliharjoittelu.

Elämäntapamuutos vaatii apua. Osaavan ammattilaisen avulla onnistut varmasti!
FYSIO PT:n käyttö on suosittua, koska se tuottaa tuloksia riippumatta kuntotasosta tai iästä. Voit itse määrittää, tarvitsetko apua vain harjoittelun käynnistämiseen, vai kaipaatko tukea pidemmäksi ajaksi. FYSIO PT -palvelua ei ole määritetty sitovaksi, tietyn pituiseksi jaksoksi.

Sinulle räätälöity, innostava ohjelma!

Yhdessä FYSIO PT:n kanssa kartoitetaan tavoitteesi, ja tämän pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, innostava ja monipuolinen liikuntasuunnitelma. FYSIO PT kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.

Saavutat omat tavoitteesi parhaiten harjoittelemalla aktiivisesti FYSIO PT:n kanssa. FYSIO 2000 ammattilaiset ovat palveluksessasi meidän jokaisella toimipisteellä!

Vahvuuksia vahvistamassa

Olemme tukenasi rakentamassa juuri sinun mittojesi mukaista kokonaisuutta, olivatpa tavoitteesi sitten urheilussa, hyvinvoinnissa tai kuntoutumisessa. Ei ole olemassa liian pieniä tai suuria tavoitteita, vaan intohimomme on auttaa sinua muovaamaan paras versio itsestäsi. Kaikille vartalotyypeille!

“FYSIO PT löydettiin minulle oikea tapa treenata. Ammattilaisen ansiosta sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla: personal treinerin ja fysioterapeutin” 
Janina Fry, yrittäjä

“Tykkään treenata täällä, koska on tuttu fysioterapeutti seuraamassa mun treeniä. Ja että tehdään oikeita asioita ja, että mennään oikeaan suuntaan.
Emma Varis, yrittäjä, Emman & Mamas

“Olen monta vuotta yrittänyt lisätä itsenäisesti liikuntaa, siinä onnistumatta. Nyt olen fysioterapeutin ohjauksessa saanut itselleni hyvän kunnon, ja painokin on siinä ohella tippunut”
Miikka Voipio, yksikönjohtaja, Peab oy