Personal Trainer

FYSIO Personal Trainerin avulla saavutat tavoitekuntosi!

Olemme lanseeranneet uuden palvelun, FYSIO PT:n, joka on fysioterapian ja henkilökohtaisen valmennuksen yhdistelmä.

Lähes meillä kaikilla on jokin vaiva tai vamma. Niskaa kolottaa, hartiat jumissa, selkä tai polvi kipeänä, mutta myös ylipaino voidaan sanoa vaivaksi. FYSIO 2000 fysioterapeutti on tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntija, ammattilainen, jonka kanssa on turvallista aloittaa liikunta- sekä kuntosaliharjoittelu.
Elämäntapamuutos vaatii apua. Meillä osaavan ammattilaisen avulla onnistut varmasti!

Personal Trainerin käyttö on yhä suositumpaa, koska se tuottaa tuloksia riippumatta kuntotasosta tai iästä. Voit valita, käytätkö Personal Traineria ainoastaan harjoittelun alussa vai pidemmän aikaa varmistamaan tuloksien saavuttamisen.

Sinulle räätälöity, innostava ohjelma!

Yhdessä Personal Trainerisi kanssa kartoitetaan tavoitteesi, ja tämän pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen, innostava ja monipuolinen liikuntasuunnitelma. Personal Trainerisi kannustaa ja huolehtii, että harjoittelusi on oikeanlaista, turvallista ja tehokasta.
Saavutat omat tavoitteesi parhaiten harjoittelemalla aktiivisesti Personal Trainerin kanssa. FYSIO 2000 ammattilaiset ovat palveluksessasi meidän jokaisella toimipisteellä: Ilmajoella, Helsingissä, Kurikassa, Lapualla, Vaasassa, Seinäjoella, Tampereella ja Vantaalla.

Tilaa FYSIO PT -paketti

Klikkaa tästä ja siirry suoraan tilaamaan FYSIO PT -paketti