Referenssit

Pia Ylelä, HR Manager, Executive Secretary, PrimaPower

Mahdollisuus monipuoliseen yhteistyöhön houkutti tarttumaan tarkemmin FYSIO 2000:n yhteistyötarjoukseen. Samasta paikasta on nyt mahdollista saada ohjausta ja neuvontaa sekä omaehtoiseen kuntoilun harrastamiseen kuin työperäisten vaivojen kuntouttamiseen. Erityisesti FYSIO 2000:n toimintaperiaatteissa miellytti ihmiskeskeinen lähestymistapa, ajatus tukea henkilöä omaksumaan uusi tapa toimia ja tehdä asioita terveyttä ja toimintakykyä kokonaisvaltaisesti tukevalla tavalla.

Ensimmäiseksi käyttöön otettiin henkilöstölle ilmainen kuntosalin käyttöoikeus, joka saikin henkilöstön keskuudessa erittäin hyvän vastaanoton. Asiaa oli pohdittu yrityksen johdossa jo aikaisemminkin, mutta FYSIO 2000:n tekemästä tarjouksesta ei yksinkertaisesti voinut kieltäytyä. Buustia kuntosalin käytölle saatiin, kun johdon vahvasti tukemana kerättiin 3 ryhmää henkilöitä, jotka eivät aiemmin olleet kuntosaliharjoittelua kokeilleet ja heille luotiin 8 viikon saliharjoittelumahdollisuus työajalla, FYSIO 2000:n ohjaajan valvovan silmän alla. Ryhmissä treenattiin pilke silmäkulmassa, vaikka taka-ajatuksena olikin koukuttaa osallistujat säännöllisen treenaamisen tuomaan energisempään olotilaan. Taka-ajatus toimi ja noin puoli vuotta aktiivijakson jälkeen jopa 54% osallistujista ilmoitti jatkaneensa treenaamista vähintään kerran viikossa! Tällainen tuloshan ei voi vaikuttaa kuin positiivisesti myös työhyvinvointiin.

Henkilöstön hyvinvointi onkin tärkeä arvo Finn-Powerille ja siihen ehdottomasti haluamme tietoisesti panostaa.Fyysisestä hyvinvoinnista ja toimintakyvystä huolehtiminen ja sille edellytysten luominen on tämän yksi osa-alue ja siinä erinomainen kumppani on FYSIO 2000.

Mikko Isoniemi, hallituksen puheejohtaja, Myynninmaailma

Jokaisen yrittäjän on huolehdittava itse omasta hyvinvoinnistaan ja mahdollistettava työntekijöiden korkea vireystila. Meidän kumppani näissä asioissa on FYSIO 2000 ja tämän monipuolinen osaajajoukko.

Ari Toivonen, myyntipäällikkö, Hotelli Sorsanpesä

Hotel Sorsanpesän ja FYSIO 2000 yhteistyötä tiivistettiin entisestään vuoden 2019 aikana ja hotellin kaikkiin majoitushintoihin on sisältynyt tämän jälkeen kuntosalikäynti. Tämä on tuonut hotellivieraiden asiakaskokemuksen entistä paremmalle tasolle ja voimme olla ylpeitä, että meillä on tarjota hotellivieraille Seinäjoen parhaat treenausmahdollisuudet.

Pertti Kinnunen, toimitusjohtaja, EP:n Kauppakamari

Halusimme tehdä henkilöstön hyvinvointiin satsauksen, jossa kiireiseen arkeen luotiin henkilöstön yhteistä aikaa rennommassa ilmapiirissä. Oli hienoa saada ammattilainen, fysioterapeutti FYSIO 2000 ohjaamaan henkilöstöä samassa talossa sijaitsevalle kuntosalille. Kiireinen työviikko alkaa meillä aina yhteisen liikunnan merkeissä!