Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

FYSIO 2000 ryhmäliikuntaa kaikille vartalotyypeille Pulssin toimipisteessä (Seinäjoki) Jokaiselle tunnille ovat myös vasta-alkajat tervetulleita!

BUNGEE WORKOUT | CORE | CROSS TRAINING | FitDANCE FUN | FitDANCE HOT | FitDANCE INSANE | FitDANCE STRETCH | KUNTONYRKKEILY | LAVIS | LEVYTANKOTREENI | NISKA-SELKÄ | PILATES | PORRASTREENI JOUPISKALLA | PUMPPI | SALICIRCUIT | TEHOMUOKKAUS | TEHOSPINNING | TOIMINNALLINEN TREENI | VATSA-PAKARA | VENYTTELY

Lue tuntikuvaukset alla olevasta listasta klikkaamalla tunnin nimeä.

NÄIN ILMOITTAUDUT:

Hankkiessasi Pulssin kulkukortin olet saanut tunnukset joiden avulla voit ilmoittautua tunneille suoraan ryhmäliikuntalukujärjestyksen kautta. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai soittamalla 050 333 2000

Ryhmäliikuntakalenterista näet myös ilman tunnuksia tuntien ajankohdat!

Ryhmäliikuntatunnit järjestetään hallituksen koronavirusta koskevan ohjeistuksen mukaisesti.

Miltä tuntuisi roikkua katosta valjaissa, joustavien kuminauhojen varassa ja jumpata, tanssia ja liikkua hyvän musiikin tahdissa? BungeeWorkOut on painotonta harjoittelua, joka yhdistää tanssillinen liikkumisen ja aerobicin. Joustavien kuminauhojen varassa valjaisiin kiinnitettynä tämä liikuntamuoto mahdollistaa sulavan liikkumisen ja tehokkaan hauskanpidon.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku

Lihaskuntotunti jossa käytetään apuna core-lautaa eli steppilaudasta muunneltua lautaa jolla tasapainoharjoitteet on mukava tehdä. Tunnilla kehittyvät tasapaino, lihaskunto sekä erityisesti keskivartalon lihakset. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku


CrossTraining on monipuolista ja sopivan haastavaa liikuntaa, jolla pyritään kehittämään eri fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti. Tunneilla kehitetään mm. kestävyyttä, lihaskuntoa, voimaa, nopeutta ja ketteryyttä. Jos haluat laittaa itsesi likoon mm. kyykkämmällä, painopalloa heittämällä tai leukoja vetämällä on tämä sinun tuntisi.

Ohjaaja: Laura Nurro


Hyvää oloa tanssimalla! Ryhmä sopii myös niille, jotka normaalisti välttelevät urheilua.  Kuntotanssi on rentoa urheilua, lihakset tekevät huomaamatta töitä samalla kun sinä pidät hauskaa! Tanssimalla parannat liikkuvuutta, tasapainoa ja muistia. FUN tunnilla pidetään sykealue maltillisesti rasvanpolttoalueella. Helpot askelsarjat sopivat kaikille vartalotyypeille, jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan, eikä aikaisempaa tanssitaustaa tarvita.

Ohjaaja: Nina Lahti-Röyskö

Tiimalasivartaloa metsästämään! Kuntotanssi joka vaikuttaa erityisesti vyötäröön. Hikoillaan ja pidetään hauskaa latino- ja reggaeton musiikin tahdissa. Nostetaan sykettä helpoilla tanssittavilla askelsarjoilla sekä herätellään rasvanpolttoa oikeilta alueilta (vyötärö, pakarat, reidet) seisten tehtävillä lihaskuntoliikkeillä. Tunti sopii kaikille vartalotyypeille, jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan, eikä aikaisempaa tanssitaustaa tarvita.

Ohjaaja: Nina Lahti-Röyskö


Nyt otetaan löysät pois! Kuntotanssissa hikoillaan tutun musiikin tahdissa helpoilla askelsarjoilla ja samalla kyytiä annetaan kaikille lihasryhmille. INSANE on erittäin tehokas tunti, keskisyke pysyttelee 150:ssä ja tunnin aikana käydään kolkuttelemassa myös niitä maksimisykkeitä. Tunti sopii kaikille vartalotyypeille, jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan, eikä aikaisempaa tanssitaustaa tarvita.

Ohjaaja: Nina Lahti-Röyskö


Tanssimalla lisää liikkuvutta! STRECH -ryhmässä keskitytään liikkuvuuteen, tasapainoon ja venyttelyyn. Helpoissa askelsarjoissa on vaikutteita nykytanssista, baletista ja lyyrisestä tanssista. Kaikki tanssi itsessään on dynaamista venyttelyä, mutta tässä ryhmässä liikkuvuus viedään seuraavalle tasolle ja samalla päästään eroon kropan jumituksista. Sykealue pidetään matalalla.  Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita.

Ohjaaja: Nina Lahti-Röyskö


Hiit on korkeatehoista intervalliharjoittelua, joka koostuu lyhyiden, mutta teholtaan suurien työjaksojen ja palautusjaksojen vaihtelusta. Tällä tunnilla hapenottokyky kasvaa.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku

Ilmajoogassa yhdistyvät perinteinen joogaharjoittelu ja ilma-akrobatia. Ilmajooga parantaa liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Harjoittelu rentouttaa kehoa; erityisesti selän ja niska-hartia-alueen lihakset venyvät ja rentoutuvat. Samalla myös mieli rauhoittuu. Tunti soveltuu jokseenkin kaikille. Jos et voi tai halua olla pää alaspäin, voit valita vaihtoehtoisen asennon. TÄRKEÄÄ: Pukeudu tunnille hygieniasyistä puhtaisiin vaatteisiin, jotka peittävät kainalosi ja polvitaipeesi. Käytä myös sukkia. Jotta joogaliinat pysyvät ehjinä, vaatteissa ei saa olla vetoketjuja tai muuta terävää. Korut ja kellot on hyvä riisua tunnin ajaksi.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku / Laura Nurro

Hathajoogan myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vahvistuu. Tunnilla yhdistyvät dynaamisen aktiivinen ja lempeän rentouttava asanaharjoittelu. Asanat eli joogan perusliikkeet voimistavat ja notkeuttavat lihaksia ja nivelsiteitä, pitävät selän ja nivelet joustavina, tuovat tasapainoa, edistävät verenkiertoa ja ruoansulatusta sekä auttavat oikean hengitystekniikan löytymisessä.Laitathan päälle joustavat vaatteet ja otat mukaan myös lämmintä päällepantavaa. Rentouttavissa asanoissa tulee helposti kylmä, joten esim. verkkatakin, sukat ja halutessaan filtinkin voi ottaa mukaan. Dynaamiset liikkeet teemme paljain jaloin.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku


Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista, haastavaa ja hauskaa treeniä kaikenkuntoisille liikkujille. Tunnilla opetellaan kahvakuulan turvallista käyttöä ja tehdään tehokkaita perusliikkeitä ja niiden variaatioita. Tämä toiminnallinen treeni on monipuolista ja hauskaa. Treeni kehittää lihasvoiman lisäksi hengitys-ja verenkiertoelimistöä, tasapainoa sekä liikkuvuutta.

Ohjaaja: Rami Hietaniemi


Kehonhuoltotunnilla venytellään, rullaillaan ja hierotaan. Tunnin tavoitteena on lisätä liikkuvuutta, avata jumeja sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Tunti sopii kaikille.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku / Piia Taurula


Hauskaa ja tehokasta liikuntaa. Kuntonyrkkeily kasvattaa nopeasti lihaskuntoa ja peruskestävyyttä. Täydellinen liikuntamuoto istumatyötä tekevälle toimistotyöntekijälle! Omia harjoitteluhanskoja et tarvitse, vaan saat ne meiltä lainaan.

Ohjaaja: Jenni Taijonlahti


Liike on lääkettä ja voima ilman liikkuvuutta on pelkkää jumia. Kehonpainotunti ei ole syketunti, vaan rauhallisesta, hallitusta ja tasapainoisesta liikkeestä ja liikkumisesta koostuva harjoitus.Voiman hankinta ja liikkuvuuden kehittäminen kulkevat tunnilla rinta rinnan. Huollamme kehoa ja vahvistamme heikkoja lenkkejä.

Ohjaaja: Rami Hietaniemi


Lavis- lavatanssijumpassa irrotellaan ja pidetään hauskaa yhdistelemällä lavatanssiaskeleita toisiinsa. Touhu on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi – silti lähdet tunnilta hikisenä. Kukaan ei tallo tunnilla varpaillesi, sillä tunnilla tanssitaan ilman paria. Tanssiaskelet ja koreografiat ovat helppoja joten mukaan uskaltaa tulla tottumattomampikin tanssija.

Ohjaaja: Sari Alanko


Levytankotreeni on kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni. Tunnilla tehdään levytangolla (pumppitangolla) monipuolisia ja tehokkaita liikkeitä, käyden isot lihasryhmät läpi. Vastuksen voi jokainen treenaaja määrittää itse. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin pidempään treenanneille.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku / Laura Nurro

Jumittaako niska tai kipuileeko selkä? Vaikkei näin olisikaan, on hyvä tietää, kuinka näitä hoidetaan. Niska-selkä ryhmässä tehdään harjoitteet näille alueille rauhallisessa tahdissa.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku


Pilates on kehonhallintatekniikka, jonka avulla kehitetään lihastasapainoa ja ryhtiä. Se perustuu kehon keskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihasryhmiä. Pilatesharoittelussa opetellaan aktivoimaan kehon syvät vatsa- ja selkälihakset ennen pinnallisten lihasten aktivointia. Kehosi lihastasapaino muuttuu asteittain, ryhtisi kohenee ja hengitystekniikkasi paranee.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku / Jenni Seuranen

Treeni lähtee portaiden alapäästä. Sen lisäksi, että portaita kiivetään ylös tehdään lihaskuntoliikkeitä kehonpainolla. Tunnilla kunto kasvaa kohisten.  Jos jaksat kiivetä portaat 2x kävellen ylös on tämä sinun tuntisi.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku

Tehokasta lihastyöskentelyä! Alkuverryttelyn jälkeen lihaskunto-osuus, pääsääntöisesti pumppitankoja ja käsipainoja käyttäen.

Ohjaaja: Heini Ahopelto / Jenna Kotanen

Salicircuitissa tavoitteena on lisätä perusvoimaa kokonaisvaltaisesti kuntosalin laitteilla ja vapailla painoilla. Tunnin alussa lämmitellään lämmittelylaitteilla. Itse harjoituksessa eri harjoituspisteillä työskennellään 30 sekunnista 60 sekuntiin, tunnin teemasta riippuen. Lopuksi kehoa huolletaan liikkuvuusharjoittein. Salicircuitissa opit säätämään laitteet sinulle sopiviksi ja tutustut energiseen ja avoimeen treeniporukkaan. Ohjaaja on koko ajan apuna antamassa vinkkejä.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku


Lihaskuntotunti jolla treenataan monipuolisesti koko kehoa. Välineinä mm. käsipainot , steppilauta, kuminauhat. Tunti sopii jokaiselle joka haluaa vahvistaa lihaksiaan ja kiinteytyä. Kehon muokkausta mukavimmillaan!

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku / Piia Taurula

Spinning eli sisäpyöräily on turvallistaja tehokasta liikuntaa, joka kehittää aerobista kuntoa ja polttaa kaloreita tehokkaasti. Laji sopii kaikenkuntoisille, silla vastuksen avulla voit määrittää tunnin oman kuntosi mukaan.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku


Tätä treeniä kuvaa hyvin ominaisuudet: tehokkuus ja monipuolisuus. Toiminnallinen treeni haastaa monipuolisesti kehoa. Treeni on luovaa ja leikkisää mutta samalla todella tehokasta. Yhdellä ainoalla
liikkellä saadaan haastettua monia eri kehon ominaisuuksia. Liikkeiden rakentamisessa rajat luo ainoastaan ohjaajan mielikuvitus.

Ohjaaja: Laura Nurro


Vatsa-pakara tunnilla keskitytään keskivartalon, pakaroiden sekä jalkojen vahvistamiseen ja kiinteyttämiseen. Tunti koostuu helpoista lihaskuntoliikkeistä, joten kaikentasoiset liikkujat ovat
tervetulleita.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku


Lihashuoltoa. Rentouttaa, palauttaa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Ihana tunti elvyttää väsyneitä lihaksia. Sopii jokaiselle.

Ohjaaja: Kati Ala-Huikku

Satunnaisesti järjestämme myös muita liikuntaryhmiä, esim:

FysioCORE
Tunneilla keskitytään keskivartaloon, selkärangan hallintaan ja liikkuvuuteen. FysioCORE on erityisesti selän ja vatsan tukilihaksistoa harjoittava tunti. Ryhmän tavoitteena on selkäoireiden vähentäminen tai niiden ennaltaehkäiseminen. Tunneilla tehdään paljon keskivartaloa tukevia harjoituksia. Ryhmässä kiinnitetään erityisesti huomiota ergonomiaan ja oikeisiin suoritustekniikoihin. Tunti sisältää lihaskunto-, liikkuvuus ja tasapainoharjoitteita, ja varmasti saat myös hikeä pintaan.

FysioÄIJÄT
Miesten oma liikuntaryhmä. Tunnit pitävät sisällään miehekästä liikettä, kehonpainoharjoitteita ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita sekä tekemisen meininkiä. Sopii kaiken tasoisille ja kokoisille kuntoilijoille.

Tule mukaan ryhmäliikuntaan!

Paikka

Ryhmäliikunta järjestetään FYSIO 2000 Pulssin toimipisteellä, osoitteessa Välkkilänkatu 7, 60120 Seinäjoki

Hinnat

•  Ryhmäliikuntakortti 29 €/kk
(toistaiseksi voimassaoleva sopimus, min. 2 kk)

•  Salikortti 58 €/kk
sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunnan
(toistaiseksi voimassaoleva sopimus, min. 2 kk)

•  10. kerran ryhmäliikuntakortti 59 €

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

050 333 2000 tai info@fysio2000.fi
Asiakaspalvelu avoinna ma-to klo 17-19

FYSIO Hiit -treeni