Kuntosali Sorsanpesä

FYSIO 2000 Seinäjoki, Sorsanpesä
(Hotelli Sorsanpesän yhteydessä)

Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki
puh. 044 764 2000

Seinäjoen Sorsanpesän toimipiste yhdistää kuntosalipalveluihin fysioterapian, hieronnan ja tehokkaat laitehoidot. Fysioterapeutin tekemällä saliohjelmalla harjoittelu on turvallista ja tuloksellista!
Matalan kynnyksen kuntosalilla on tilaa treenata! Sopivat laitteet löytyvät kuntoilun vasta-alkajille, ikäihmisille, kuntoutujille ja aktiiviurheilijoille. Salilla on myös liikuntarajoitteisten tarpeet huomioitu. Kuntosalilta löytyvät paineilmalla toimivat, viimeisintä teknologiaa olevat HUR- laitteet. Ne on suunniteltu kuntoilun vasta-alkajien, ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten tarpeet huomioiden. Laitteet ovat erittäin käyttäjäystävälliset yksinkertaisuuden vuoksi ja niistä löytyykin helposti oikeat fysiologiset asennot parhaan harjoitteluhyödyn aikaansaamiseksi. HUR-laitteistoon on saatavilla lisäominaisuutena SmartCard, joka yhdistää omatoimisen harjoittelun ja personal training -tyyppisen harjoittelun. Lisätietoa SmartCardista tästä.
Kovempaan harjoitteluun salilta löytyvät Davidin ja Precoren laitesarjat.
Kehonhuoltoon palveluistamme löytyvät hieronta ja fysioterapia, sekä erilaiset laitehoidot kuten Shockwave ja LPG, jotka nopeuttavat vammoista toipumista ja auttavat erilaisten kiputilojen hallinnassa.

Kuntosalikortti:

Tutustu kuntosalikorttien valikoimaan verkkokaupassamme!
FYSIO 2000 kuntosalikortit

Hyvinvointiyksikön muita palveluitamme

 

Tutustu myös muihin toimipisteisiimme,
täältä ›