TYHY-Päivä

Liikunnalinen Tyhy-päivä

Liikuntaa, yhteistä tekemistä, hauskanpitoa ja rentoutumista! Luentoja työhyvinvoinnista, ravinnosta, monipuolisesta liikunnan harjoittelusta tai vaikkapa palautumisesta. FYSIO 2000 järjestää asiakkaan toiveiden mukaisia Tyhy-päiviä. Päivän ajankohta ja sisältö räätälöidään aina osallistujamäärän ja tilaisuuden luonteen mukaiseksi.

TYKY-PÄIVÄ FYSIOLLA

Esimerkki vaihtoehtoja:

1) Ulkoliikuntaa esim. heinäseiväsjumppa, sekä sauvakävelyn tekniikan opastus ja lenkki lähimaastossa (kesto 45-60 min, huonolla säällä kuminauhajumppa sisätiloissa)

2) Ohjattu kuntosaliharjoitus + venyttely harjoituksen päätteeksi (60-75 min)

3) Keskustelupainotteinen luento, esim. tuki- ja liikuntaelinongelmiin, liikuntaan tai ruokavalioon liittyvästä aiheesta.

SORSANPESÄ SURVIVOR

Teemme yhteistyötä myös Seinäjoella Hotelli Sorsanpesän kanssa!

Hauska ja virkistävä seikkailu Seinäjoella Törnävän jokirannan miljöössä! Leikkimielisessä kisailussa ratkotaan pulmallisia tehtäviä, liikunnallisia haasteita ja kohotetaan työ- tai ystäväporukkasi yhteishenkeä erilaisilla rasteilla. Lopussa nokipannukahvit nuotiolla. Sopii kaikille vartalotyypeille!

Lisähinnasta voit lisätä tykypäivään myös aterian ja/tai sauna -ja uintimahdollisuuden Seinäjoella hotelli Sorsanpesällä. Allasjumppa on myös yksi vaihtoehto!

Ota yhteyttä, niin räätälöidään Sinun ryhmällesi sopiva virkistävä TYHY-päivä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin räätälöidään Sinun ryhmällesi sopiva virkistävä TYHY-päivä!

044 757 2000