Työhyvinvointi

Työhyvinvointi osana arkea

Työhyvinvointi on osa arkea, se on kokonaisuus joka muodostuus niin itse työstä, sen mielekkyydestä, työilmapiiristä, työn innostavuudesta, turvallisuudesta, johtajuus- ja alaistaidoista ja monesta muusta osa-alueesta, mutta tärkeimpänä TYÖNTEKIJÄSTÄ ITSESTÄÄN!

FYSIO 2000 panostetaan yrityksien ja työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin

Tarjoamme..

sekä myös yrityksille henkilökohtaista  MOTIVA työhyvinvointivalmennusta sekä ryhmämuotoista Start2000 työhyvinvointivalmennusta.

Paketit räätälöidään aina yrityksen omasta näkökulmasta ja tarpeet huomioiden. Tarjontamme on monipuolista ja tekijämme ammattitaitoisia. Työhyvinvointivalmennusta on saatavilla jokaisesta toimipisteestämme; Ilmajoki, Seinäjoki, Lapua, Kurikka, Tampere, Helsinki ja Vantaa.

Meiltä löydät myös Seinäjoen keskustassa sijaitsevasta FYSIO Kaupasta työergomoniaan sähköpöydät, satula- ja nojaustuolit. Tiloissamme voi järjestää myös AKTIIVI kokouksen.

 

 

 

Hyvinvointikumppani

FYSIO 2000 on nykyaikainen hyvinvoinnin keskus, jossa yhdistyvät laaja-alainen osaaminen ja intohimo fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Meillä et jää tavoitteidesi kanssa yksin. Yhdessä selvitämme lähtökohdat, määrittelemme maalin ja valitsemme oikeat ihmiset kumppaniksi matkallesi kohti hyvää oloa.

Ota yhteyttä!

Räätälöidään Teille sopivaa Työhyvinvointia
puh. 040 518 4051