Työhyvinvointi

Työhyvinvointi osana arkea

Työhyvinvointi on osa arkea. Se on kokonaisuus, joka muodostuu itse työstä, sen mielekkyydestä, työilmapiiristä, työn innostavuudesta, turvallisuudesta, johtajuus- ja alaistaidoista sekä monesta muusta osa-alueesta, mutta tärkeimpänä TYÖNTEKIJÄSTÄ ITSESTÄÄN!

FYSIO 2000:lla panostetaan yrityksien ja työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin

Tarjoamme:

Paketit räätälöidään aina yrityksen omasta näkökulmasta ja tarpeet huomioiden. Tarjontamme on monipuolista ja tekijämme ammattitaitoisia. Työhyvinvointivalmennusta on saatavilla jokaisesta toimipisteestämme; Ilmajoki, Seinäjoki, Lapua, Kurikka, Tampere, Helsinki ja Vantaa.

Meiltä löydät myös Seinäjoen keskustassa sijaitsevasta FYSIO Kaupasta työergomoniaan sähköpöydät, satula- ja nojaustuolit. Tiloissamme voi järjestää myös AKTIIVI-kokouksen.

Hyvinvointikumppani

FYSIO 2000 on nykyaikainen hyvinvoinnin keskus, jossa yhdistyvät laaja-alainen osaaminen ja intohimo fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Meillä et jää tavoitteidesi kanssa yksin. Yhdessä selvitämme lähtökohdat, määrittelemme maalin ja valitsemme oikeat ihmiset kumppaniksi matkallesi kohti hyvää oloa.

Ota yhteyttä!

Räätälöidään Teille sopivaa Työhyvinvointia
puh. 040 518 4051