Työhyvinvointi

Työhyvinvointi osana arkea

Työhyvinvointi on osa arkea. Se on kokonaisuus, joka muodostuu itse työstä, sen mielekkyydestä, työilmapiiristä, työn innostavuudesta, turvallisuudesta, johtajuus- ja alaistaidoista sekä monesta muusta osa-alueesta, mutta tärkeimpänä työntekijästä itsestään.

Jaksatko? Nukutko kunnolla? Palaudutko työpäivän jälkeen? Pelaako muisti? Kuormittuminen voi näkyä monin eri tavoin.

FYSIO 2000:lla panostetaan yrityksien ja työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin

Tarjoamme:

Paketit räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan huomioiden toimialakohtaiset tarpeet. Toimistotyöntekijä kaipaa erilaista huoltoa kuin fyysistä työtä tekevä henkilö. Tarjontamme on monipuolista ja tekijämme ammattitaitoisia. Työhyvinvointivalmennusta on saatavilla jokaisesta toimipisteestämme; Ilmajoki, Seinäjoki, Lapua, Tampere, Helsinki ja Vantaa.

Meiltä löydät myös Seinäjoen keskustassa sijaitsevasta FYSIO Kaupasta työergonomiaan sähköpöydät, satula- ja nojaustuolit. Tiloissamme voi järjestää myös AKTIIVI-kokouksen.

Hyvinvointikumppani

FYSIO 2000 on nykyaikainen hyvinvoinnin keskus, jossa yhdistyvät laaja-alainen osaaminen ja intohimo fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Meillä et jää tavoitteidesi kanssa yksin. Yhdessä selvitämme lähtökohdat, määrittelemme maalin ja valitsemme oikeat ihmiset kumppaniksi matkallesi kohti hyvää oloa.

Ota yhteyttä!

Räätälöidään Teille sopivaa Työhyvinvointia
puh. 044 757 2000