LPG -hoidoista apua kiinteytykseen

Asiakastarina

LPG -hoidoista apua kiinteytykseen

Asiakkaamme nainen 36v. (haluaa pysyä nimettömänä) halusi jakaa meille tarinansa siitä, miten LPG -hoidoista on hänelle ollut suuri apu painopudotuksen yhteydessä.

“Marraskuussa 2018 havahduin tosi asiaan, että kiloja on kertynyt liikaa ja olen merkittävästi ylipainoinen. Vartalotyyppi on ”omena”, eli liikakilot kertyvät erityisesti vatsanseudulle. Roikkuva suuri vatsa suretti ja kertyneet kilot vaikuttivat itsetuntoon sekä mielialaan. Kuitenkin samaan aikaan aloin pohtimaan, miten vatsanahalle käy laihdutuksen yhteydessä, koska tiputettavia kiloja on paljon. Jääkö jäljelle vain tyhjä nahkapussi? Onko ihonkiristysleikkaus ainoa mahdollisuuteni, jos saan karistettya tavoittelemani 30 kiloa? Hän kertoilee meille. Ja jatkaa; tiputettuani 8kg aloin tutkimaan netistä hoitomuotoja, joilla ihoa saadaan kiinteytettyä. Luin LPG-hoidoista ja huomasin ilokseni, että niitä on mahdollista saada Seinäjoella FYSIO 2000. Päätin koittaa LPG-hoitoa laihdutuksen tukena ja tammikuun lopussa kävin hoidossa ensimmäisen kerran. Olen huomannut muutoksen jokaisen hoitokerran jälkeen ja voin todella suositella hoitoa muillekin!”

“Painoni tippui nyt kaiken kaikkiaan 23kg ja vatsa kiinteytynyt huomattavasti. Fysioterapeutti Annmari Viljanmaan kannustus laihdutusurakkani aikana on ollut tärkeää. Matkani jatkuu edelleen kohti normaalipainoa.”

 

LPG -hoidoista apua kiinteytykseen

LPG -terapia on kehitetty Ranskassa 1986 hierontamenetelmä, jossa kudoksia muokataan motorisoitujen rullien ja alipaineen (imun) avulla. LPG laite valmistettiin alun perin palovamma-arpien hoitoon.
Leikkauksen jälkitiloissa LPG-hoito vähentää turvotusta ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, edistäen näin leikkauksesta toipumista. LPG-hoidolla pystytään vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi arpikudoksen syntymiseen sekä vaikuttamaan myös vanhaan arpikudokseen.

LPG:n Lipomassagen tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beta- reseptoria. LPG-hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa. Tämä hoitomuoto sopii erinomaisesti henkilöille isomman painonpudotuksen yhteydessä.

Aktivoimalla rasvasolun B reseptoreita vaikutetaan rasva- aineenvaihduntaan. Menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä.

Mitä asiakkaallemme kuuluu tänään?

LPG -hoidoilla saadaan nopeasti näkyviä tuloksia aikaan. Kuvien välillä 3kk ja -15kg.

“Kilot ovat pysyneet poissa tai no pari kiloa on palannut, mutta se on kai luonnollistakin, että suuren painonpudotuksen jälkeen paino vähän heittää. Kiloja lähti keväällä yhteensä siis 27kg. Tässä on menty loppuvuosi aikalailla fiilistellen ja rennosti. Uskon, että hyvä niin, ettei elämä muutu liian kurinalaiseksi. Lenkkeily on edelleen henkireikä ja itseasiassa tällä viikolla olen menossa läpikäymään omaa saliohjelmaa. Ajattelin vähän niinkuin jatkaa taas projektiani”

 

FYSIO 2000 tarjoaa LPG -hoitoja Seinäjoen keskustan sekä Ilmajoen hyvinvointiyksiköissä. Lisätietoja tarjoamistamme LPG -hoidoista voit lukea lisää https://www.fysio2000.fi/lpg-hoito/