Ryhmäliikunnan riemua

Googleen kirjoitettaessa “ryhmäliikunta” -hakusanalla tulee useita kymmeniä sivuja eri yritysten tarjonnasta, mitä erilaisimpia ryhmäliikunnan vaihtoehtoja. Ryhmäliikunta vetää edelleen tunneille suurimmaksi osaksi keski-ikäisiä työssäkäyviä naisia. Mutta miksi?

Vaikuttava tekijä on ehdottomasti ryhmäliikunnan monipuolisuus, moninaisuus, valtamedioiden mainostamat uutuudet sekä se, että pääset hyvässä porukassa liikkumaan ja melko usein 

myös varsin tehokkaasti. Onhan liikunta myös palkitsevaa, niin fyysisesti kuin myös psyykkisesti. Tämän päivän psyykkinen kuormittavuus on mittaamatonta, ja liikunnalla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia erilaisten stressitilojen vähentämiseen.

FYSIO 2000 olemme laajentaneet tarjontaamme enemmän nyt myös ryhmäliikunnan puolelle. Seinäjoen Keskustan hyvinvointiyksikkö tarjoaa puitteet monipuolisille ryhmille. Ryhmät kokoontuvat pääasiassa arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. Ryhmäliikuntatunneilla voit käydä omien aikataulujesi mukaan. Voit hankkia itsellesi 10x kortin tai kuukausijäsenyyden ryhmäliikunnan puolelle tai yhdistää ryhmäliikunnan tunnit jo olemassa olevaan FYSIO 2000 kuntosalikorttiin. 

Tarjontamme on monipuolista. Ryhmäliikuntalukujärjestyksessämme on  15 viikkotuntia. Lihakuntotunneista tanssiin ja kaikkea siltä väliltä. Miltä kuulostaisi viettää keskiviikkoiltana hetki lavistunnilla? Musiikkia, lavatanssifiilistä  iloisella mielellä. Tai miltä kuulostaisi tiukka kuntonyrkkeilytreeni maanantai-iltana. Niska-hartia seudun kireyksien helpottajana ja ihanana pääntyhjäys treeninä? 

Näiden tuntien lisäksi meiltä löytyy vatsa-pakara tunti, toiminnallinen harjoitus, FYSIO niska-selkä, salicircuit, peruspilates, tehomuokkaus, kehonhuolto, ja monta muuta lajia. Ryhmäliikuntatuntien kuvaukset näet sivujemme ryhmäliikuntaosiosta https://www.fysio2000.fi/ryhmaliikunta/.

Ryhmäliikunta tarjoaa sinulle vaihtelua saliharjoittelulle. Opit uusia liikkeitä ja ohjaajan kanssa treenaaminen on turvallista.

Ryhmäliikuntatunnit ovat myös sosiaalisia tapahtumia.  Kuinka ihanaa onkaan kokoontua liikunnan merkeissä tapaamaan tuttuja ja viettämään arjen luxsushetkiä itseään liikuttaen. Mitä jos sopisitkin ystävän kanssa treffit vaihteeksi jumpalle?

Haluamme toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleiksi ryhmäliikkujien iloiseen joukkoon!