Salibandyn MM-kisoihin valmistautuva Eero Kosonen treenaa FYSIO 2000:lla ahkerasti

Sponsoripelaajamme maalivahti Eero Kosonen on valittu vuonna 2018 maailman parhaaksi salibandypelaajaksi ja tänä vuonna on edessä salibandyn MM-kisat. Kisat siirtyivät 2020 syksyltä 2021 loppuun koronatilanteen takia.

Eero kertoo mietteitään MM-kisoista ja niihin valmistautumisesta:

– Kisojen siirtymisessä ei oikeastaan muu auta, kun mukautua tilanteeseen. Urheilu ja kisat ei kuitenkaan ole irrallaan yhteiskunnasta, niin mennään sen mukaan, mikä tilanne on. Valmistautuminen kisoihin sujuu hyvin, toki sarjakausi on vielä käynnissä, niin ei hirveästi tule vielä mietittyä kisoja, ne tulee sieltä sitten kun tulee. Totta kai pikkuhiljaa alkaa ajatuksissa olemaan, että kisat ovat tulossa. Viime vuoden valmistautumisesta tämä vuosi eroaa siten, että maajoukkue tapahtumia ei ole niin paljon, kun tilanne on mikä on. Toivottavasti tässä pikkuhiljaa mennään kohti normaalia, niin päästäisiin leireilemään, toteaa Eero.

Tulevista kotikisoista lisämaustetta

Aikaisempaa kokemusta MM-kisoista Eerolta löytyy kahden kullan verran, Riika 2016 ja Praha 2018. Tällä kertaa päästään kuitenkin pelaamaan kotikisoissa. – Kun kisat lähestyvät, on valmistautuminen enemmän mentaalipuolella. Silloin huomaa, että saa skarpata ja terävöityä joissain asioissa, mutta ei se silloinkaan arkeen vaikuta kauheasti. Kisoihin on kuitenkin vielä niin pitkä aika, että jos liikaa alkaa miettimään, niin tässähän voi tapahtua vielä vaikka mitä, kuten loukkaantumisia tai muuta, niin ei voi sillä tavalla arkea rakentaa sen ympärille. Pitää elää urheilijan arkea normaalisti ja ne kisat tulee sieltä sitten. Kisat kuulostavat vaan hienommalta, kun ne ovat kotikisat, koska jos miettii omaa uraa, niin ei kotikisat tule ajankohtaiseksi ehkä, kun kerran siihen pelaajasukupolveen. Ehdottomasti vaan positiiviset fiilikset kotikisoista, kertoo Eero.

FYSIO 2000 on ollut mukana uralla. Eero treenaa salilla ahkerasti ja käyttää myös muita palveluita.
– Hierontapalvelut on pelanneet tosi hyvin, mies pysyy kunnossa ja se on tärkeetä!