Uutiset

Uutiset

Uusi verkkokauppa on avattu!

FYSIO 2000 ja Urheiluteippi.fi verkkokauppa on nyt avattu ja on entistä monipuolisempi. Verkkokauppa haluttiin integroida nykyisten FYSIO 2000 nettisivujen kanssa samaan, jolloin mm. sivujen päivitys onnistuu helpommin. Lisäksi uusien toimintojen myötä palveluvalikko ja tuotteiden myynnin automaatiot paraniva huomattavasti.

Toivomme asiakkaiden niin uusien kuin vanhojenkin löytävän sivuilta nyt helpommin etsimänsä, ja hyödyntävän valikoimaa kokonaisvaltaisemmin.

Suurin muutos tuli mm. lahjakorttien ostoon. Nyt asiakas voi maksaa suoraan verkkokaupassa ostoksensa lahjakortilla.

Verkkokaupan tuotteita meillä on myynnissä jokaisella FYSIO 2000 toimipisteellä. Mikäli toimipisteen valikoimasta ei juuri sillä hetkellä jotain tuotetta löydy, ne saadaan nopeasti toimitettua suoraan vaikka asiakkaalle kotiin.

Catz Lappeenranta ja Urheiluteippi.fi jatkavat yhteistyötä!

Catz Lappeenranta Ry. on perustettu vuonna 1996. Seura kehittää naisten ja tyttöjen koripallotoimintaa niin, että suurin osa toimintavastuusta on naisilla itsellään. Seuran jäsenmäärä onkin kasvanut koko ajan ja toiminnassa on mukana aktiivisia jäseniä ja taustatiimiläisiä.

Catzin edustusjoukkue on pelannut naisten Korisliigassa jo kaudesta 2005-2006 lähtien ja menestys on ollut hurjaa! SM-kultaa seura on voittanut vuosina 2010 ja 2012-2016, hopeaa 2007-2009, 2011 ja 2018 ja vielä pronssia 2017. Suomen Cupin mestaruuden Catz on vienyt kolmesti.

Seuran juniorit ovat laadukkaan valmennuksen ansiosta kuuluneet koko 2000-luvun Suomen terävimpään kärkeen voittaen SM-mitaleita eri ikäluokissa ja myös useita kansainvälisiä turnauksia. Seurasta on löytynyt edustajia aina maajoukkueeseen asti.

Lue lisää Catzista täältä: Catz Lappeenranta Ry.

Urheiluteippi.fi toivottaa Catzille menestystä myös jatkossa!

Kysy lisää seurayhteistyöstä: info@urheiluteippi.fi

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.