Yksilöfysioterapia

Yksilöfysioterapia

Fysioterapiasta on hyötyä, vaikka ei olisi rikki, tai ammattiurheilija. Meillä kaikilla voi olla erilaisia työstä, harrastuksista tai rakenteesta johtuvia jumituksia ja kiputiloja, joita ilman arki olisi mukavampaa.

Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä!

Yksinkertaisimmillaan fysioterapia on toimintakyvyn, liikkumisen ja työkyvyn edistämistä sekä kivun poistamista. Ongelmia ratkotaan häiriöitä korjaamalla ja ennaltaehkäisevällä toiminnalla.

Fysioterapian ensimmäinen vaihe on kuntoutujan liikkumisen ja toimintarajoitteiden arviointi. Näiden avulla ammattilainen laatii perusteellisen fysioterapiasuunnitelman, joka on jokaiselle asiakkaalle tarkasti räätälöity.

Fysioterapeutin suoravastaanotto

Suurin osa tuki- ja liikuntaelinvaivoista ei vaadi lääkärinkäyntiä.

Suoravastaanotolla saat heti ohjeita ja neuvoja oman vaivasi hoitamiseen. Voit varata ajan suoraan fysioterapeutilta ilman lääkärin vastaanottoa, jos sinulla on akuutti tai krooninen tuki- ja liikuntaelinvaiva. Fysioterapeutti tekee haastattelun ja tutkimuksen perusteella hoitosuunnitelman tai ohjaa tarvittaessa lääkärin vastaanotolle.

Suoravastaanoton on todettu nopeuttavan asiakkaan kuntoutumista ja nopeuttavan työhön paluuta sekä estävän vaivojen pitkittymistä.

Jos sinulle on sattunut tapaturma tai olet kuumeinen, ota suoraan yhteys lääkäriin.

lähikuva_polvi_web

Kehon katsastus

Liikkuvatko nivelet ja toimiiko jousitus? Onko runko vääntynyt mutkalle?

Fysioterapian tarkastus hyvä tehdä ajoittain myös omalle keholle, etteivät mahdolliset ongelmakohdat pääse yllättämään.

Vahvuuksia vahvistamassa

Olemme tukenasi rakentamassa juuri sinun mittojesi mukaista kokonaisuutta, olivatpa tavoitteesi sitten urheilussa, hyvinvoinnissa tai kuntoutumisessa. Ei ole olemassa liian pieniä tai suuria tavoitteita, vaan intohimomme on auttaa sinua muovaamaan paras versio itsestäsi.